Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy na to czy to ciążą bo już nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Miałam w terminie miesiączki miesiączke albo plamienie, ale trwało to aż 7 dni z różną intesnywnością. Jestem dłuższy czas zmęczona i miewam mdłości, a poza tym mimo że ćwiczę i łykam tabletki na odchudzanie (Slimidea), to brzuch coraz gorzej dopina się w spodnie :( Ważę teraz 54 kg przy wzroście 162, i ta waga się jakoś nie zmienia - z wyjątkiem rosnącego brzucha nie widzę żadnych zmian w ciele. Dietę mam zdrową i od początku Wielkiego Postu nie piję też alkoholu - liczyłam że dzięki temu więcej schudne a tu wręcz przeciwnie - taka napuchnięta raczej jestem. Myślicie że mogę być jednak w ciąży? Bo w lutym faktycznie współżyliśmy w dniach płodnych, ale ta miesiączka/plamienie mnie zmyla. Testować nie testowałam, bo jeszcze nigdy tego nie robiłam.

Gość gość
No to zrób test bo kiedyś musi być ten pierwszy raz.

Gość gość
bo oczywiscie rosnacy brzuch to pierwszy objaw ciazy, na samym jej poczatku. Ile jeszcze bedzie takich durnych tematow? Pewnie w szkole nie bylo wychowania seksualnego, to wrozki kafeterianki ci wywroza czy to ciaza czy nie. Jak wrozki nie dadza rady to sie zjedze sympozjum matek z fakultetami lekarskimi wszelkiej masci i one na pewno powiedza ci jak jest naprawde. Nie wspolzyj jesli nie wiesz jak sie prawidlowo zachowac w razie ciazy.

Gość gość
No to rzeczywiscie diete masz zdrowa jak lykasz tabletki na odchudzanie

Gość gość
Mozesz sie tak czuc przez odchudzanie, moze juz sa duzo schudlas? Miesiaczka tez moze byc od tego zaburzona.a mdlosci to moze taki zamysl tabletek? Pamietaj ze nie zawsze waga spada tak samo i byww ze jest dluzszy zastoj. Jesli tak zle sie czuhess to idz do lekarza a najpierw zrob test

Gość gość
bo oczywiscie rosnacy brzuch to pierwszy objaw ciazy, na samym jej poczatku. Ile jeszcze bedzie takich durnych tematow? Pewnie w szkole nie bylo wychowania seksualnego, to wrozki kafeterianki ci wywroza czy to ciaza czy nie. Jak wrozki nie dadza rady to sie zjedze sympozjum matek z fakultetami lekarskimi wszelkiej masci i one na pewno powiedza ci jak jest naprawde. Nie wspolzyj jesli nie wiesz jak sie prawidlowo zachowac w razie ciazy. xxx Nie wiem jak się zachować w razie ciązy bo nie wiem czy w niej jestem i nigdy w ciązy nie byłam. W szkole nie miałam przedmiotu wychowanie seksualne - może ty napiszesz, czego was nauczono. Internet pełen jest podobnych pytań bez odpowiedzi i nie jestem jedyna, co mam problem. I tak, dietę mam zdrową, ale odstający brzuch, i tego chcę się pozbyć. Nie będę się rozpisywać - tak jak napisałam wcześniej, wagę mam od kilku lat stabilną, tylko teraz wyskoczył mi brzuch i nie mogę się dopiąć w spodnie.

Gość gość
Tak, możesz być w ciąży skoro współżyłaś więc zrób test to się sprawa wyjaśni.

Gość gość
polecam ksiązkę z biologii przestudiowac uważnie zanim zabierzesz się za uprawianie seksu. Proponuję zapoznac się ze słownictwem fachowym takim jak "owulacja" "Sluz płodny" "badanie hcG", "prezerwatywa" "tabletki antykoncepcyjne" "test ciążowy" "Ginekolog"

Jak masz zdrową dietę to po co ci tabletki na odchudzanie? objawy, które podajesz mogą mieć 1000 przyczyn od np. przemęczenia, przez złe odżywianie, ciążę po różne choroby.