Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlag mnie trafi z nfz

Polecane posty

Gość gość

Mam nogę w gipsie, w przyszłym tyg. powinnam mieć kontrolę, a zapisy do ortopedy są na maj, lipiec! Wiec co ja mam zrobić? nie mam kasy prywatnie iśc no kuźwa mać. I jeszcze dodzwonienie sie gdziekolwiek graniczy z cudem:/ Mam czekac az mi noga w tym gipsie zgnije?

Gość gość
A wpisałeś się na wizytę kontrolną wtedy gdy bbyłaś 1 raz w przychodni -masz termin ustalony?

Gość gość
Czyli zaraz po założeniu gipsu i zapytaniu lekarza -lub po tym jak on ustali termin kontroli -np 6 tyg -idziesz do rejestracji i ustalana wizytę kontrolną -

Gość gość
Nierozumiem .Lekarz ortopeda u ktorego bylas powinien wyznaczyc Ci termin ,Ty powinnas iśc z tą kartką do rejestracji i w takim wypadku oni musza znalezc miejsce ! Czegos sama nie dopatrzyłaś . Idz do lekarza i zapytaj co masz zrobic w tej sytuacji .Wejdz miedzy pacjentami .

Gość gość
Z nogą byłam na sor-ze, włozono mi wnoge w gips, dał mi lekarz recepte, karte informacyjna i skierowanie do poradni ortop. Powiedział, gdzie takie znajde i juz. Tyle ze w tych poradniach czeka sie jak juz napisałam. Tylko prywatnie mi pozostaje bo co innego:/

Gość gość
To idz na Sor .Tam gdzie Ci zakladali gips . Dziwne ze nie ma przychodni przyszpitalnej z ortopedą . ? Mialam zakladany gips na SoRZe ,/bo wlasciwie tylko w szpitalach zakladaja gips / i dostalam termin do przychodni przyszpitalnej ...

Gość gość
Do przys,pitalnej, gdzie bylam na sorze sa najdluzsze kolejki w kraju wiec nic dziwnego, ze nie dostalam terminu ;)

Gość gość
Dla mnie niezrozumiale zupelnie . Idż na SOR .Jeśli Ci zgnije noga to lekarz z SORU bedzie odpowiadał ...

Gość gość
na Twoim miejscu poszłabym bez rejestracji i wymusiła na lekarzu przyjęcie