Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczek po 25 rż nie ma co liczyć na w miarę atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

Ja też się nad tym zastanawiam. W pracy piękna szatynka się do mnie uśmiech i pokazuje, że mnie lubi. A mam już 29 lat i jestem prawikiem. Zastanawiam się, czy do niej podbijać...

Gość prawiczek po 25
Nawet mnie nie widziałaś a mówisz że jestem brzydki. Lubisz wszystkich wrzucać do jednego worka? Dlaczego myślisz że jak sie tobie nie podobam to już każdej ładnej na tym świecie też?

Gość gość
A skąd jakaś laska ma wiedzieć że dany koleś jest prawiczkiem? Głupie głupoty piszecie/

Gość gość
"myślisz że jak sie tobie nie podobam to już każdej ładnej na tym świecie też?" Tak.

Gość prawiczek po 25
Oni myślą że się tym chwalą, albo po stylu zachowania, po moim stylu bycia nikt by nie poznał że jestem prawiczkiem bo jestem pewny siebie :)

Gość prawiczek po 25
Doprawdy? Potrafisz myśleć za całą żeńską populację? Gratuluję nadprzyrodzonych zdolności :)

Gość gość
W tych czasach gdy kobieta potrafi i ma możliwości o siebie zadbać, gdzie emancypacja wręcz galopuje, kobiety mogą sobie pozwolić na zachowania, które do tej pory były w zasięgu jedynie mężczyzn. Nie musimy już polegać na facecie. Chcemy mieć fajnie wyglądających facetów, nie musimy się łapać za byle co. Atrakcyjnym kobietom podobają się atrakcyjni mężczyźni. Kiedyś kobieta musiała szukać u faceta siły albo pieniędzy, a teraz zarabia, a siłę i umiejętności manualne (naprawianie etc.) można kupić, bo to jest łatwo dostępne. Tak więc teraz liczy się wygląd i intelekt. Jesteś brzydki i sam nie chcesz brzydkiej, a łudzisz się, że kobieta atrakcyjna będzie chciała brzydkiego, sam pomyśl dlaczego miałaby chcieć brzydkiego, skoro może mieć atrakcyjnego? Czysta logika. Nie te czasy kolego, że kobiety musiały łapać byle jakiego męża.

Gość gość
Debilne myślenie niektórych ludzi. Co to koleś ma na czole wypisane że jest prawiczkiem czy jak? To że ktoś jest nieśmiały do kobiet też nie musi oznaczać z góry że jest prawiczkiem. Też nie poznałem jeszcze dziewczyny która na dzień dobry pyta się o moje doświadczenie łóżkowe. Głupawe tematy zakładacie i tyle.

Gość gość
Jest po prostu brzydki i zamiast to przyznać to myśli, że laski nie chcą go bo jest prawiczkiem. Takie wypieranie faktu.

Gość prawiczek po 25
Płytko myślisz, nigdzie nie napisałem że jestem brzydki, to ty wywnioskowałaś to po tym bo nie miałem kobiety. Nie jestem przystojny, nie oszukujmy się, ale i nie brzydki. A kobiety mają różne gusta, nawet te atrakcyjne, facet nie musi być piękny, przede wszystkim zaradny, inteligentny i wierny. Wiem że takich coraz mniej bo panuje moda na lalusiów którzy mają wszystko w doopie, nawet takie kobietki co za nimi szaleją, a potem płacz i milin tematów o tym jaki on beznadziejny al i tak go kocha. Ich życie, ich sprawa, po kilkunastu latach będą żałowały tylko czy aby nie będzie za późno??

Gość gość
Żałować będą, co nie zmieni ich gustu. Zrozum, atrakcyjna kobieta chce atrakcyjnego faceta, albo woli być sama. Nigdy nie będzie z brzydkim czy średniakiem, bo jest miły i wierny :D Jedynie czego będzie żałować to tego, że nie poznała wiernego i miłego przystojnego faceta, a nie tego, że się z byle jakim nie umawiała :D Ale masz zryte myślenie!

Gość prawiczek po 25
Przykład z autopsji, znam kolesia, troche przypakowany, chodzi z dosyć ładną dziewczyną, ale moja koleżanka która wg mnie jest o niebo piękniejsza od laski tamtego kolesia mówi że klate ma ale ryj jak u zdechłego szczura. Dodam że jego dziewczyna jest ładna więc?? Przystojny on jest czy nie? :D

Gość prawiczek po 25
Tylko że są takie pary, i bogaci ci faceci też nie są. Bo nie każda kobieta ktora jest ładna i dba o siebie myśli jak pusta lalka która skreśla faceta przez to że miał w bicepsie o centymetr mniej albo jeden policzek szerszy od drugiego :D

Gość gość
co to za kłótnie, ładna mądra kobieta może chcieć przecietnego jeśli ją oczaruje nie tylko wyglądem ale czymś więcej. gusta są różne, dla jednej facet może być brzydki a dla drugiej jej ideał, dajcie już spokój

Gość prawiczek po 25
Pani barbie po prostu myśli że jak ona tak ma to wszystkie też :o

Najlepsze jest to, że piękne i inteligentne kobiety mają też często super charaktery. A jakieś sfrustrowane pasztety, albo barbie z disko są często poj...ne. :D Piękne kobiety, które znam mają normalnych mężów, a nie pakerów z osiedla, czy modeli Armaniego.

Gość prawiczek po 25
Pani która sie wykłocała to po prostu kolejna feministka która myśli że faceta nie potrzebuje a za kilka lat będzie zakładać tematy że ją samotność dobija itd :D

Gość gość
Coś w tym jest, taki stary prawik może nie być brzydki, ale ładne dziewczyny i tak nie są mu pisane (choćby ze względu na konkurencję)

Gość rat 666 brain_dead
RPA to największe wieśniaki na tej planecie ziemia! RPA to szajs! RPA mnie wk****ia! Nie cierpię RPA! RPA do piachu! RPA nic sensownego nie produkuje! Polacy! Zniszczmy RPA!

Gość gość
''Coś w tym jest, taki stary prawik może nie być brzydki, ale ładne dziewczyny i tak nie są mu pisane (choćby ze względu na konkurencję)'' Nawet te ładne ''stare''? :D