Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidora zona123

Tak moja kolezanka napisała o babskim wieczorze, gdy moj facet podował nam kawe

Polecane posty

Gość pomidora zona123

.fajnie mieć babski poranek, gdzie facet zrobi kawkę, poda placuszek i nie przeszkadzausmiech.gif " ARLET A nie wiedziałam,ze tacy faceci jeszcze istnieja ?? KASIA Istnieją istnieją....mogłabym tu więcej napisać Paulina .moze nie pamietasz jak ja Ci serwowalam pyszna cukinie ...co prawda nie do lozka,ale rowniez nad ranem usmiech.gif ARLETA chociaz gdzie ich szukac KASIA ...no właśnie są już zajęci!!!!! JOANNA - trzeba czekać- sam się znajdzie taki!! ;-D Arleta........ na cmentarzu!!! usmiech.gif Na koncu napisałam "tylu samotnych jest na swiecie,a wy twierdzicie ze lepsi zajeci??dziwne" napisałam ten koment bo sie wkurzyłam, czemu kolezanka takie cos pisze na fejsie?po co? chyba, zeby mnie w****ic?

Gość pomidora zona123
inaczej bys gadała, gdybys wiedziała, ze ta niunia, lubi seks i miała kilku zonatych na liczniku punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia

Gość gość
kogo obchodzisz ty i twoja p******* znajoma?!

Gość pomidora zona123
a kogo obchodza tysiace innych tematow na kafeterii, chyba po to tutaj to forum jest? czy byłybyscie wk,,.urzone na kolezanke po takim wpisie?

Gość gość
nie, nie byłabym bo nie żyje fejsem! Wez zluzuj, przesadzasz!

Gość ewdwdwedwd
a kogo obchodza tysiace innych tematow na kafeterii, chyba po to tutaj to forum jest? czy byłybyscie wk,,.urzone na kolezanke po takim wpisie?

Gość gość
Zacznijmy od tego, ze tak to opisalas, ze nic nie idzie zrozumiec, ciezko miec jakakolwiek opinie.