Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogrodnik PSA

Jak dosadnie, ale delikatnie dać lasce do zrozumienia, ze mnie ona nie interesuj

Polecane posty

Gość Ogrodnik PSA

Narzuca mi sie pewna laska w szkole, odmowy nic nie daja, jest chyba totalnie głupia zdesperowana i tyle. Dotychczas byłem miły dla niej , a ona brała to jako dobra monetę, że chyba lecę na nią. Jak nie mowiac moze jakos chamsko, ale dosadnie dać jej do zrozumienia, ze nie jestem zainteresowany.

Gość Ogrodnik PSA
Mam dziewczynę jestem szczesliwy. Niestety laskę te co mi sie narzuca widuje codziennie w szkole, a moja dziewczyna chodzi do innej szkoły w innym miescie. Jak tepej idiotce wytłumaczyc, ze nie lecę na nią, jak jej się ubzdurało, bo słyszałam, na przerwie jak wkręcała koleżanką gimbuskom, że taki jeden chłopak z jej klasy miałą na mysli mnie, jest starsznie miły dla niej i leci na nią.Nie chce przeklinac i byc wrednym chamem, chce elegancko, stylowo , ale ale tak aby raz na zawsze zrozumiała, że nie chce jej i nie jestem zainteresowany.

Gość Kaszpierofski
mamusia cie nauczy synku 🖐️

Gość gość
Zacznij ją ignorować albo powiedz,że masz dziewczynę i że nie jesteś zainteresowany. Wprost powiedz. Ach gimbaza,gimbaza...

Gość Gajga
jak byś jej nie powiedział i tak poczuje się źle:), odrzucenie zawsze boli:) po prostu olewaj jej zaloty , jak chce gadać , szybko się ulatniaj albo zmieniaj temat zwracając się do innej osoby.

Gość gość
W trakcie rozmowy zapytaj,jakie jest jej zdanie na temat..........np.słodyczy.Wyjaśnij,ze chcesz swojej dziewczynie kupić coś dobrego(słodkiego) tylko nie bardzo wiesz co dokładnie ;)

Gość gość
Jestes dla niej miły, a mowisz że jest idiotką, bo nie rozumie że jej nie chcesz. Czego się spodziewałeś?

Gość gostek lubelski
ja mam inny problem,podoba mi się laska z pracy,bardzo często jesteśmy sami przez kilka godzin,fajnie mi się z nią gada,ale ona mężatka dzieciata,nie chcę przekroczyć granic przyzwoitości,ale jak ją widzę to serce szybciej mi bije,czasem język mnie świerzbi żeby coś więcej powiedzieć,tylko że zawsze alarm mi się włącza, może dobrze,że tak jest,bo przecież są jakieś zasady,tak?ale przez to ,muszę tłumić wszystko w sobie,

Gość gość
Proponuję żebyś opowiedział jej jaka fajna jest twoja dziewczyna ;) tak jakbyś gadał z kumpelą. Wszystko będzie jasne i nie obrazisz jej.

nie musisz być chamski, żeby jasno dać jej do zrozumienia, że Ci się nie podoba... Powiedz jej na osobności, że sam fakt, że jej się spodobałeś traktujesz jako komplement, ale nie odwzajemniasz jej uczuć i nie chcesz się angażować w związek z nią. Możesz powiedzieć też, że podoba Ci się inna dziewczyna a ją traktujesz jak koleżankę i nie widzisz szans, żeby cokolwiek się w tej kwestii zmieniło.