Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i nie będę oszukiwał: jestem przystojny i mam dobrą nawijkę ale już mnie męczy to we mnie o dawna i muszę zapytać. Jak sądzicie, dlaczego nie chce być z żadną w związku i wystarczy mi sama świadomość, że się dziewczynom podobam? Bo już nawet ze sławnymi modelkami miałem bliski kontakt i nic. To nie jest moje widzimisię, że jestem przystojny, bo kasiasty nie jestem i to mogę powiedzieć szczerze...

Gość gość
Bo w sumie to uważam też, że związki są nudne a kobieety to kula u nogi

Gość gość
ja uwazam, ze faceci to kule u nogi.. jesc chce, prac mu trzeba, wyjsc na kluby nie mozna... potanczyc z innym bo od razu zazdrosny, spic sie nie mozna

Gość gość
Z dziewczynami jest to samo do potęgi drugiej. Wystarczy, że się zagada do innej, nawet znajomej to od razu foch, że to nie Wam poświęcamy czas. A co do spicia się, to może Wy lubicie jak się spijamy hmm? Wątpię.

Gość gość
Ja będąc facetem nie czuje się uprzywilejowany do możliwości większego chlania wódy...

Gość gość
no wlasnie, dlatego faceci to kule u nogi.. wiecznie cos nie pasuje, jak sie spijemy, nie pasuje im nawet to ze nam nie pasuje ze oni sie spija

Gość gość
No i vice versa. Te ciągłe zazdrości itd. to jest żałosne. A jak ta "druga połówka" coś palnie głupiego w towarzystwie i trzeba dzielić z nią ten wstyd OOOOO MATKO....

Gość gość
Też tak mam, tyle, że jestem kobietą i nie jestem piękna, ani ładna... Może jesteś typem samotnika i lubisz połechtać swoje ego?