Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Co to może być?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Witam Was. Moje objawy zaczęły się w tamten czwartek, gdy miałam spotkanie. Zrobiło mi się niedobrze. Wyszłam z pomieszczenia na zewnątrz, wróciłam i pod domem razem z tatą siedzieliśmy aż przejdą mi mdłości. Myślałam, że zwymiotuje, jednak nie. Gdy się trochę uspokoiłam i przeszły mi moje dolegliwości (boje się wymiotowania, ogólnie boje się jakichkolwiek chorób) weszliśmy z tatą na górę. Później całe dwa dni przesiedziałam w domu. Poszłam do lekarza, z obawą że to wyrostek mimo że bolał mnie cały brzuch, czasami zakuwało w lewej, a czasami w prawej stronie brzucha. Gdy wychodziłam na świeże powietrze czułam się znacznie lepiej. Pani doktor wykluczyła wyrostek, powiedziała, że to grypa jelitowa mimo że nie mam biegunki ani wymiotów. Mialam silne mdłości, okropny ból brzucha i stan podgorączkowy. Mam również problemy z nerkami, miałam na lewej kamień... Dała mi skierowanie na USG, a mama kupiła mi nifuroksazyd. Po 2 dniach kolejnej męczarni, siedzeniu ciągle przed komputerem i telewizorem (na przemian) , spałam bardzo mało, dopiero zdecydowałam się wziąć lek. Nie miałam apetytu, ani smaku. Dziś po ponad 5 dniach mi przeszło, mdłości mam bardzo małe, brzuch już mnie nie boli. Na USG nie wyszło nic, oprócz tego że nie mam kamienia w lewej nerce. Jajniki w porządku, chociaż mam pęcherzyk Graffa bo środek cyklu. Był to chirurg który robił mi usg, dlatego powiedział, że gdyby to był wyrostek tamtego dnia wylądowałabym po 2,3 godzinach w szpitalu. Teraz już nie mam gorączki, staram się spać chociaż nadal mało. Od czwartku do poniedziałku siedziałam ciągle przed komputerem i telewizorem, raz nawet nocy nie przespałam tylko przesiedziałam przed telewizorem, i w dzień to samo. Teraz czuje takie dziwne uczucie w mózgu, na czole jakby mi tam coś pulsowało. Od czego to może być? bardzo się boję, przez całą chorobę strasznie panikowałam.... Nie mogłam usnąć, teraz staram się wychodzić dużo na dwór i już staram się normalnie jeść. Proszę pomóżcie, boje się. Do tego dodam, że Pani doktor powiedziała że to może być przewianie, ponieważ mam katar, bolały mnie nerki, miałam gorączkę, ból gardła, powiększone węzły chłonne. Teraz gdy biorę oczy w dół lub w górę czuje to dziwne uczucie w głowie. Mocz też wyszedł okej. Co może być z moją głową? Błagam o pomoc. To mi się nasila a ja nie wiem co ze mną jest....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
Jeszcze do tego dodam, że ostatnio jadłam śmieciowe jedzenie przez 2 tygodnie i bardzo lekko się ubierałam. POMOCY!!!!

Gość gość
niewyspana jesteś. Idź spać kobieto, pośpi jz 12 godzin to Ci objawy przejdą. Nic Ci nie jest. Słodkich snów.

Gość gość
Gdy pospałam godzinę, wstałam bolą mnie oczy i widzę tak dziwnie, inaczej, trochę nieostro. Tam w czole boli mnie bardziej teraz ta strona na której leżałam. PROSZĘ BARDZO O POMOCY BOJE SIE