Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim przekleństwem jest córka mojego partnera której nienawidzę i modlę się

Polecane posty

Gość gość

aby umarła! nienawidzę tej suki i mam nadzieję że uda mi się na jesieni wysłać ją do szkoły z internatem

Gość gość
Jestes s.ka , co ona Ci takiego robi? Uwazaj bo gdy zyczysz komus smierci to to się narwóci przeciwko Tobie

Gość Katarzynaaaa
w takim razie będę trzymać kciuki powodzenia

Gość miminiu
Partnerka nowa bardzo często nie cierpi dzieci swojego partneraa. U zwierząt np. lwów jest podobnie

Gość gość
ona jest do szpiku zła! mam 12 lat ale pije, pali, udaje niewiniątko jest potworną suką

Gość gość
Wiekszosc dzieciaków zle sie prowadza w tych czasach , zrozu to ze nie jestes pepkiem swiata. Ty jej zajęłas miejsce matki i nie musi Cie od razu akceptowac.

Gość gość
po kims to musi miec, zmień obiekt zainteresowań, w sumie sama lepsza nie jestes.

Gość gość
Skoro ma taja macoche to jej sie nie dziwie ale wiem jakie pitrafia byc dziewuszyska w tym wieku Ale to nie znaczyb ze musisz jej zyczyc smierci. Kobieto uspokuj sie a do której chodzi klasy?

Gość gość
Nie wytrzymałam, musiałam ją spoliczkować.

Gość gość
A gdzie jej prawdziwa matka? Powiem Ci tak skoro jej nie akceptujesz zakoncza ten zwiazek . To nic nie da , to jeszcze dziecko .

Gość gość
Chodzi do 6 klasy szkoły podstawowej.

Gość gość
Jej matka się nią nie chce interesować bo powiedziała że teraz ona jest moim obowiązkiem.

Gość gość
To Ty musisz sie dostowac to Ty dołaczyłaś do jej rodziny zajełas miejsce jej matki wiec miej dla niej wiecej zrozumienia a jak nie to poszukaj kogos bez dzieci.

Gość gość
A dlaczego ja mam się dostosować?! To ona ma się dostosować do starszych a jak nie to ja od niej to wyegzekwuje siłą!

Gość gość
Ale ty zajełas miejsce jej matki , dla niej jestes obca kobieta . Zamiast stosowac na niej kary na sile to zmien partnera który nie ma dzieci. Gdybys kochała tego faceta to bys torelowała córkę.

Gość gość
Ale p******* z ciebie nerwuska! MOze porozmawialabys z nia spedzila troche czasu! Okazala jej serce to ona ci odwzajemni i musisz miec cierpliwosc! Nie dziwie sie jej ze taj sie zachowuje jak matka jej nie chce a teraz ty! Wez jakbym cie spotkala to bym cie przeczolgala ze zmienilabys swoje zachowanie wredna istoto! Potem sie slyszy o pobiciach, ucieczkach z domu a nawet samobojstwach przez takie dzieci jak twoja pasierbica bo nikt sie nimi nie interesuje. Odwal sie od jej ojca bo na pewno zasluguje na lepsza kobiete niz ty!!!!!!!!!