Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest ze jedni sie latami starają o dziecko a inni zaliczają wpadkę

Polecane posty

Gość gość
a co, żal Ci d**ę ściska?

Gość gość
a jak to jest, że jedni są bogaci, a inni biedni?

Gość gość
że w jednych piorun pierdzielnie dwa razy podczas gdy można wskazać całe miasto w którym nie spotkało to żadnego z mieszkańców?

Gość gość
Bo tak to juz jest,ja zaliczylam dwie wpadki,a o trzecie dziecko staralismy sie ponad 3 lata.

Gość rat 666 brain_dead KNUR 997
Bogaty ma kasę, bo pracuje, albo inni na niego robią! Biedny nie robi nic! Biedny jest biedny, bo jest głupi! Pracusie robią na leniocholików i nierobów! Pracy nie ma to i biedaczysko się tworzy! Roztrwaniajcie pieniądze, bo i tak się kiedyś one skończą! Na onet jadą na rencistów, chorych psychicznie i na rencistów oraz samouszkodzeńców! Polskie portale informacyjne to dno dna i muł!

Gość gość
takie zycie.......... ja zaszlam w w 1 sex bez zabezpieczeniacize najgorszy dzienw mym zyciu moja kol 7 lat, 4 invitro i dalej nic

Gość gość
Pierwsza donoszona ciaza 3 lata staran, badania, leki, zabiegi, druga ciaza w pierwszym cyklu, tak po prostu..;) niby choroba miala sie odnowic, a tu prosze.I czemu?;)

Gość gość
Normalnie. Tak samo jedni maja dostep do netu a inni rodza sie w Afryce i w wieku 4 lat konaja z glodu.

Gość gość
no zycie nie jest sprwiedliwe. tez sobie czasem mysle, ze to wredne, ze kobiety dokonuja aborcji,a inne nie moga miec dzieci, choc bardzo chca.

Gość gość
kto powiedzial ze zycie musi byc sprawiedliwe? szukanie powodu niepowodzenia w otaczajacym swiecie jest bezsensowne, zawsze bedzie ktos kto ma lepiej, latwiej, na trawniku u sasiada trawa tez zawsze jest bardziej zielona; nie szkoda ci zycia na takie rozmyslania?

Gość gość
jedni sa wysocy a drudzy niscy

Gość gość
bo to wszystko zalezy od zdrowia, jak ktos jest zdrowy, plodny to wystarczy kilka plemnikow i juz ciaza a czasem facet ma slabiutkie plemniki i mozna wtedy sie latami starac, lub dziewczyna ma problemy z plodnoscia.

Gość gość
jestem autorką - no własnie tak sie wczoraj zastanawiałam bo ja i mąż zaliczyliśmy wpadkę bo jeden jedyny raz zapomniałam wziąc tabletkę...moja koleżanka stara się o dziecko juz 3 lata a z mężem sa płodni bo badania wszystkie robili...

Gość gość
ja tez w ieku 28 lat zaliczylam wpadke z chlopakiem zalamka , w zyciu bym nie pomyslala ze mnie to spotka , no ale spotkalo....a teraz jestem cala w strachu zeby tylko dziecko bylo zdrowe .....

Gość gość
ja tego parcia nie kumam

Gość gość
autorko ja też jeden jedyny raz się nie zabezpieczyłam i lada chwila urodzę córeczkę, bywa :P wśród moich koleżanek nie ma zbyt wielu "staraczek" ale jak słyszę o jakiś kuzynkach, dalszych znajomych, kimś z rodziny to też lata starań, badań itp.

Gość ewela 900
ja wpadlam i od tamtej pory moje zycie stracilo sens