Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polskie portale i fora manipulują komentarzami i cenzurują je

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą pisałam komentarze na Interii. Napisałam ich kilka - były te neutralne i te popierające Ukrainę i krytykujące Rosję. Te pierwsze pojawiły się, a drugie nie. Z ciekawości napisałam antyukraiński komentarz(nie zgodny z moimi poglądami, ale to był test) i co? Nawet minuta nie minęła jak się pojawił i od razu przy komentarzu 3 łapki do góry. Ciekawe niby jak szybko udało się pokazać ten komentarz i jak niby 3 osoby zdążyłyby go tak szybko ocenić. Rozumiem już dlaczego na forach jest tyle prorosyjskich komentarzy. Bo raz, że pisane są one ze specjalnych kont, a 2, to Polakom nie chce się już dyskutować, skoro nie można skrytykować działań Rosji. Czy my do cholery znowu jesteśmy pod ich zaborami??? [zły]

Gość znam to z doświadczenia
Tak samo na Onecie. Prorosyjskie komentarze pojawiają się bardzo szybko i są dziwnie ocenianie. Pamiętam jak napisałam komentarz pochwalający ceremonię otwarcia Igrzysk w Soczi, to mimo, że mój komentarz miał około 30 głosów, to ocena wynosiła... 100% na plusie. Coraz więcej tam komentarzy wyglądających na ruską agenturę, więc nie wchodzę już tam.

Gość gość
Niedługo Rosja zaanektuje nam internet, bo dużo Rosjan pisze na polskich forach.