Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynkaaa

kłamliwy facet

Polecane posty

Gość klaudynkaaa

Nie dość, że zdradził, ale podobno tylko "pocałunek" przyznał się po godzinie naciskania na niego to jeszcze kłamie jak z nut. Nie wiem co z nim jest rozmawiałam kilkanaście razy z nim o tym i obiecywał, że już nigdy mnie nie okłamie. Niestety zauważyłam jego głupotę kiedy mówi o tej samej sytuacji w dwóch innych wersjach. Obiecywał, ale moje zaufanie do niego wisi już na włosku. Czy wy wszyscy tacy jesteście ?

Gość gość
Nie wszyscy tylko ci na których lecisz.

Gość klaudynkaaa
Raczej nie. Był przeciwieństwem mojego ideału dopóki mnie nie rozkochał w sobie... :(

Gość gość
mnie moj ex tez oklamywal, a mowil prosto w oczy ze jest szczery bo mnie kocha, ze nie moglby mnie oklamac, ze mnie nie oszukuje, jak mowilam ze mu nie wierze to mowil ze jest szczery ze mna i ze jeszce trafie na prawdziwego oszusta i klamce, tyle ze on naprawde klamal,jak nie chcial sie przyznac ze cos zle zrobil to lgal jak z nut.. menda jedna

Gość gość
taki typ sie juz chyba nie zmieni..

Gość gość
czemu faceci tak klamia, boja sie ze ktos im glowe urwie :D :D

Gość nininini
słuchajcie tego. ja byłam w związku 4 lata i facet po dwóch cudownych gdzie sie kochalismy nie mielismy zadnych problemow,, manipulował mna i kazał wiecznie wybierać: jak mnie kochasz to... wybieraj oni ( znajomi) albo ja... aja byłam w rozpaczy i sie godzilam na wiele...jak nie ja....i dwa lata mialam takie jazdy. dzien w dzien rano pisal kocham cie a pote kazał s*******a* i ze juz mnie nie kocha. a ja zamiast sie opamiętać płakałam błagałam byłam na każde pstryknięcie, on mi 'rozkazywał' jak mam włosy nosić i z kim sie mam spotykac... teraz oczywiscie kiedy po raz setny pokazał mi d**e i zostawił mam takie dziwne uczucie. miesiąc temu skończyłam trzydziestke....w mailu dostałam piękne zyczenia od niego: ty szmato żyj swoim nic nie wartym życiem masz kolegów i z nimi żyj. rece opadły...nie moge zniesc mysli ze on mnie tak oszukiwał i jakby nigdy nic nawytykał i d**e pokazał ( wiem ze on ma dziecko jest starszy i pewnie dlatego wiadomo, facet po przejsciach ktory juz nie musi znosic żadnej baby...) masakra

Gość gość
Taaa, sam rozkochał ciebie, normalnie zmusił cię a Ty biedna owieczka zostalaś zgwałcona x Sama sobie takiego wybralaś, na przyszłosc wybieraj mądrzej

Gość gość
starsie panowie mają w krwi zakłamanie i przeróżne wciskanie i blefy :D:D:D myśla że to ludzi średniowieczni i naiwni

Gość Adriannna z elblaga
Na osobowicach mieszka facet ma hiva i zaraza kobiety.kaze nazywac sie pawlem

Gość gość
babka wybrała badboya a potem narzeka

Gość Psycholog24
Sama miałam faceta który podobnie się zachowywał zresztą chyba dlatego poszłam na psychologie zawsze przyciągałam ludzi z problemami chyba moim celem życiowym od małego było pomaganie innym. Występuje szreg zaburzeń emocjonalnych i osobowości niektórzy partnerzy niechcą zdradzać a jednak to robią bo mają problemy ze swoją osobowością może to wydać się głupim gadaniem ale czasem tak bywa