Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkam w nie tak wielkiej odległości od lotniska Balice

Polecane posty

Gość gość

gdzie startują pasażerskie samoloty jak i wojskowe tyle ile przez ost miesiąc widziałam samolotów wojskowych to chyba w życiu nie widziałam choć mieszkam tu 30 lat a przed chwilą leciały 3 myśliwce lądowały a jakiś czas temu widziałam ten ponoć najnowocześniejszy który strzeże polskich granic jak myślicie będzie wojna?

Gość gość
znasz Ewe Kępe z Balic?

Gość gość
nie znam, ja z Mydlnik akurat nad moim domem przelatują wszystkie samoloty które kołują bo to jedyna droga powietrzna na pas

Gość Victorz
zawsze tak było od wieków , zagrożenie wojną, propaganda wojenna, to ludzie się mobilizują do działania i są razem, wojna pobudza przemysł we wszystkich aspektach , powstają fabryki i zakłady, które szyją mundury, buty , zbrojeniówka się odradza , jest zapotrzebowanie na surowce i w cenie miedź oraz brąz , zapasy żywności są i wody, więc zakłady mięsne pracują 24 godzin na dobę, fabryki i zakłady potrzebują specjalistów i bezrobotnych , do kopania rowów, ziemianek , szałasów każda para rąk bezrobotni, za chwilę zapuka do drzwi listonosz z wezwaniem

Gość gość
akurat dzisiaj to wyjątkowo samoloty pasażerskie lecą inaczej niż zwykle, inne pasażerskie widzę że obkrążają czekają na pas, a w sumie przez ost 40 min było 9 takich cichych leciały wrecz przy sobie, 2 myśliwce je jakdyby asekurowały i jeden leciał inny huk niesamowity mieszkam na wzórzu i mój dom jest dość widoczny widzę z domu oświetlony pas, w lini prostej jest jakieś 3,5 km stąd

Gość gość
A ja widziałem jak wczoraj jeden gość na balkonie walił konia myślę,że to jakiś znak odnośnie sytuacji ogólnej.

Gość gość
Wczoraj widzialem jak gosc kupil dziesiec kg cukru i dziesiec kilo zimniakow. Zapasy na wojne? Przed wczoraj babka chodzila nago na balkonie a od tygodnia sasiad ostro bzyka sasiadke az sie wszystko trzesie. Czy wojna nadchodzi?