Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie "uciekać " w razie wojny???

Polecane posty

Gość gość
21.56, hahaahah my im dowalimy haahah, nawet sie nie spostrzezesz a ci juz nie bedzie hahaah,.,

Gość gość
przynajmniej umrę tak jak zawsze chciałem albo i nie umrę a ty będziesz zaszczuty jak pies i wtedy będziesz miał wiele czasu aby się pozastanawiać nad pisownią nie tylko polską tchórzu i szczurze zresztą też

Gość gość
ahahah no pokloccie sie bo juz dawno nie bylo takego tematu, jak zwykle polaczki musza sie popisac kto lepszy, zalosni jestescie, teraz tak gadacie a jakby co to w pory narobicie, a ruscy niczym sie nie roznia niz jak byli kiedys, sa jeszcze gorsi, a my im do piet nie dorastamy

Gość gość
nie znasz mnie, mów za siebie, może ty im do pięt nie dorastasz i jedyne co byś zrobił to w majty

Gość gość
Dzieciom i tłumokom się wojny zachciało, aż żal czytać.

Gość gość
hahaha w majty, znam cie juz po sposobie pisania

Gość gość
co w głowie ci się nie mieści, że może żyć ktoś taki jak ci dwaj z 97 co na bank napadli w północnym hollywood lub ludzie, którzy żyją jak chcą. pewnie nie, bo wszyscy jesteście ograniczeni umysłowo i żyjecie tak jak inni wam każą

Gość farsighted
do 22:00 Chciałem ci odpisać w cyrylicy, ale uznano to za spam więc napisze w polskiej transkrypcji : a mozet byt, ja uże gawariju pa-ruski.

Gość gość
moj brat byl w rosji pare lat temu i dwoch ruskich go zaczepilo i jeden powiedzial za chwile mozesz juz nie zyc

Gość gość
Dużo wam da to bronienie kraju, jak na was spuszczą głowicę atomową :D Ale w sumie debili wybiją...

Gość gość
założymy się, że taka sytuacja miała miejsce w każdym istniejącym kraju na ziemi od początku istnienia ludzkości, co to za zwierzenie, w majty mamy robić, granice są umowne i tylko na papierze

Gość gość
No widzisz, dostał ostrzeżenie, a w Polsce by nikt z nim nawet nie dyskutował, tylko zrobił ''swoje''.

Gość gość
21.18, nie wiesz o co chodzilo. chcieli go zabic tylko za to ze tam byl, a chlop wyglada jak janosik,

Gość gość
ubieracie się jak inni wam każą, myślicie jak wam każą, odczuwacie takie emocje w danej sytuacji jakie wam każą, wy wegetujecie a nie żyjecie

Gość gość
i reagujecie jak wam każą inni ludzie, błędne koło

Gość gość
tu jest duzo ruskich i jakos nikt ich nie zabija z naszych a tam tylko pojedzcie

Gość gość
g***o prawda, paplesz co usłyszałaś, sądzisz, że u nas nie ma takich sytuacji, u mnie gość poszedł po wódkę kupić na lewo, spóźnił się 10 min i dostał kose, 20 kilka lat miał

Gość gość
czy wy wiecie jaki sprzet maja ruscy a a jaki my mamy

Gość gość
ruscy z pewnoscia sa bardziej agresywni i kazdy to wie oprocz ciebie

Gość farsighted
do 22:05 Wiedz, że poza błędami ortograficznymi robisz także interpunkcyjne, tzn. w ogóle nie używasz znaków interpunkcyjnych w zdaniu. Ponadto poprawność gramatyczna twoich wypowiedzi jest błędna. Więc najlepiej będzie, jeśli oszczędzisz innym czytania twoich farmazonów i znikniesz z tego forum.

Gość komisarzalexx
do australii

Gość gość
Wszyscy dobrze wiemy jaki mają sprzęt, my z tym złomem im nie dorównamy. I tak się z nas śmieją i wiedzą że się ich boimy im nie pasuje że polska się stawia.

Gość gość
22. 30, prawda, kto obraza ludzi, nie nadaje sie, by wypowiadac sie, sam ze soba ma problem

Gość gość
farsighted jeśli zniknę to będzie to tylko i wyłącznie moja decyzja a ty nie masz na to żadnego wpływu, po drugie ja nie jestem większość i ogólne zasady mam gdzieś, przestrzegasz interpunkcji, proszę bardzo, podrajcowałeś samoocenę tym stwierdzeniem, proszę bardzo, rozgryź swoją grę a rozgryziesz grę innych

Gość gość
jasne ze im nie dorownamy, nia ma szans, oni zawsze wszystko mieli lepsze

Gość gość
poza tym kiedy kogoś oceniacie wyciągacie tylko to co macie w umyśle, wystarczy nad tym pomyśleć i rolę się przestawiają, przestaje to świadczyć o osobie do której jest skierowane a zaczyna świadczyć o wypowiadającej (gra słów, nie przestaje ani nie zaczyna, tak było od początku)

Gość gość
gdzie czlowiek zacznie sie wypowiadac to albo jest tepa dzida albo tchorzem albo szczurem, zalosni sa ci co obrazaja i to swiadczy o nich samych jacy sa

Gość gość
szczur to nie obraza tylko inna nazwa na osobę co to ukrywa się pod ziemią, metafora taka

Gość gość
tchórz to ktoś kto ucieka zamiast walczyć a szczur to metaforyczne określenie osoby ukrywającej się pod ziemią

Gość gość
tchórz to ktoś kto ucieka zamiast walczyć a szczur to metaforyczne określenie osoby ukrywającej się pod ziemią