Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie "uciekać " w razie wojny???

Polecane posty

Gość gość
Do Szwajcarii

Gość gość
tchórz to ktoś kto ucieka zamiast walczyć a szczur to metaforyczne określenie osoby ukrywającej się pod ziemią

Gość farsighted
do 22:33:07. Jeśli autorem tego tekstu (w co wątpię) jest ta sama osoba, która pisała wcześniejsze, np 22:05 to znaczy, że moje uwagi przyniosły częściowy skutek; poprawiłaś/eś formę wypowiedzi.

Gość gość
tak, on zaczal pisac poprawnie, chyba mu glupio sie zrobilo

Gość gość
w dziecinstwie mi powtarzano, kto sie przezywa sam sie tak nazywa i to prawda,

Gość gość
farsighted napisałeś to by zrobić ze mnie głupca i w istocie będę takim po tym wpisie dla tych, którzy w niego uwierzą i sami się nimi staną

Gość gość
"to znaczy, że moje uwagi przyniosły częściowy skutek; poprawiłaś/eś formę wypowiedzi." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx myśli nie zawsze odzwierciedlają faktyczny stan rzeczy, to co w umyśle nie zawsze jest tym co rzeczywiście teraz istnieje

Gość gość
glupcem jest ten kto obraza ludzi a nie kto nie stawia przecinka

Gość farsighted
Ależ skąd. Nie można zrobić kogoś kimś, kto tym kimś już jest.

Gość gość
Głupie ku/re/wki kobiety są policjantkami,katy Perry nawet teledysk o tym nagrała jak walczy na wojnie.Kobiety szybciej biegają,są mniejsze mogą wleźć w każdą szparę.Strzelać zza ukrycia.W Korei Północnej kobiety są większością. Ja mam płaskostopie, wadę wzroku, opiekuję się dziećmi i rodzicami, nadaję się do wojska? Nie jedna policjantka jest ode mnie większa i bardziej wyszkolona:D A zapomniałbym dodać facetki lepiej znoszą ból, nie to co mężczyźni słabeusze.No i Joanna Dark walczyła nawet mieczem nie karabinem.

Gość gość
Niemcy i Amerykanie was wyzwolą od tych 'strasznych' ruskich, a ukraińscy banderowcy będą z wami wspólnie walczyc. jesteście głupsi, niż ustawa przewiduje. A walczyc za Kaczora czy Tuska, albo koreańskie i niemieckie fabryki to nie tchórzostwo, ale brawura i idiotyzm.