Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_24

dlaczego ludzie...

Polecane posty

Gość smutna_24

to nędzne kreatury... każdy jest egoistą, leniem i tylko myśli jak sobie sprawiać przyjemność, większość nie ma ambicji, chęci by robić coś znaczącego w życiu, jakieś wyższe cele, nie wiem - badania naukowe, coś co by mogło odmienić przyszłość a nawet teraźniejszość... tylko jedzenie, spanko, seks etc. i zero dyscypliny

Gość gość
spytaj się patrząc w lustro

Gość smutna_24
ja akurat mam pewnien dorobek naukowy :P i chce cale zycie robic wazne interesujace rzeczy... doktorat za kilka miesiecy :) moze jakies nowe leki wynajde... uwielbiam pomagac ludziom... niestety wiekszosc ludzi juz nie ma tak :( to smutne

Gość smutna_24
do siebie mam oczywiscie tez obrzydzenie kiedy dopada mnie chwila lenistwa...

Gość gość
taaa jak zawsze wszyscy be a ty cacy

Gość smutna_24
brzydzi mnie po prostu ludzka natura :( jem niewiele (bo oszczędzam), seksu nigdy jeszcze nie uprawiałam, rzadko robię coś przyjemnego tylko dla mnie...wolę robić coś ważnego, pomagać itp. :P tak, pewnie nazwiesz mnie nerdką :P

Gość smutna_24
no ja stosuje wobec siebie rygor :P jeśli popełnię najmniejszy błąd, wyznaczam sobie jakąś małą karę... staram się nigdy żadnego nie popełniać ;)

Gość gość
zrób mi loda, pomożesz mi bardzo

Gość gość
Widzę ze jesteś b sfrustrowana. Zajmij sie sobą i moze zrób w koncu dla siebie cos przyjemnego to Ci sie odmieni

Gość gość
a dlaczego mam miec ambicje zrobic cos waznego? dlaczego kazdy musi miec? bo ty tak chcesz? bo w twojej malej ciasnej wyuczonej glowce nie miesci sie ze sa rozni ludzie i roznie chce przezyc zycie! moze chce przezyc zycie lezac na kanapie i wpier....... czipsy? skad sie biora takie pipy jak ty ze wpieppppp sie do zycia innych ludzi?

Gość smutna_24
nie sądzisz że to nieuczciwe kiedy inni pracują a Ty się opierniczasz? chodzi tylko o to, żeby ludzie ni byli samolubami... chcieli robić coś nie tylko dla siebie... w przeciwnym razie to odrażające takie życie... i tak je marnować

Gość gość
a ja będę samolubem i co? moje życie, ty nie masz nic do gadania

Gość smutna_24
nikogo więcej nie wkurza egoizm? ludzie wyrzucają do śmieci dobre jedzenie, a nie pomyślą że istnieje ktoś kto mieszka pod mostem czy drzewem i głoduje... albo że cierpią z powodu chorób na które są np.słabe leki

Gość gość
najchętniej bym takich egoistów posiekala na drobny maczek :P rzygac mi sie chce na ich widok. i pomysl sobie, ze wokol ciebie sa tacy ludzie, dookola, ktorym niedobrze na twoj widok albo w myslach cie siekaja...;)

Gość gość
milo ci? to tez jest wlasnie egoizm :P ze ktos ma cie w dooopie i najchetniej by cie posiekal gdyby mogl :P dalej lubisz egoizm?

Gość smutna_24
no tak...zapomniałam że nie każdy jest inteligentny by móc robić poważne, trudne rzeczy...

Gość gość
właśnie jestem inteligentny I DLATEGO MYŚLĘ TYLKO O SOBIE

Gość gość
@smutna_24 Sądząc po stylu wypowiedzi, jesteś jedną z tych ,,doktorantek'', których tytuły naukowe przesłaniają zwyczajne pasożytnictwo. Uniwersytety upadły dzisiaj tak nisko, że co zdolniejsi i uczciwsi ludzie uciekają od tzw. ,,życia naukowego''. Na uczelni zostają głównie przeciętni nieudacznicy, którzy gdyby nie utrzymująca ich, pracująca, łożąca na nich podatki z tytułu rzeczywistej pracy reszta społeczeństwa nie poradziliby sobie w życiu. Znam jedną taką ,,Panią Doktor'', która każdy dzień po wykładach spędza przed telewizorem, ewentualnie na lekturze ,,Cosmopolitan'', jeśli akurat wyszedł nowy numer. Na jej bibliotekę składa się może ze 100 książek - połowę stanowią Harlequiny. Na moich studiach - najlepsze 10 % w ogóle nie myślało, od początku, o ,,karierze naukowej''. Kolejne 15-20% zrezygnowało w międzyczasie. ,,Doktorantami'' zostali sami przeciętni. Z tego co wiem to świetnie dogadują się z trafiającą dzisiaj na uczelnie gimbazą.

Gość gość
to ty durna autorko - tematu jestes samolubem i egocentryczka bo patrzysz na innych tylko z perspektywy wlasnego nosa kazdy MA PRAWO przezyc zycie tak jak chce NIE MOW MI JAK MAM ZYC BO ZA MNIE NIE UMRZESZ, DURNA PALO

Gość gość
no na pewno najlepsze uniwerki jak w szwecji czy holandii mają niski poziom i upadają... ;) a zwłaszcza studenci którzy studiują nauki a zwłaszcza ścisłe czy te wymagajace ogromnej odpowiedzialnosci za granica w obcych jezykach sa slabi... ludzie po prostu zazdroszcza ze niektorzy maja swoje pasje i sa w tym dobrzy, kochajac to co lubia... co do lektury, interesuja mnie wylacznie ksiazki z fizyki, chemii czy biologii, a nie jakies bzdurne bujdy o wielkiej milosci ktore sobie ludzie wymyslili i ubarwili... :P albo wiara w jakies sily wyzsze ludzi ktorzy sa niedoksztalceni i nie rozumieja niektorych rzeczy dlatego wierza w to co im sie mowi a nie w nauke... nauka to potega, droga do zdrowia ludzi chorujacych i do zrozumienia swiata....

Gość gość
poza tym jesli ktos siedzi i robi badania naukowe w laboratoriach calymi dniami, nie ma czasu na zadne bzdury o jakich wypisujesz...

Gość gość
nieprawda ja chce zająć się terapią genową w przyszłości

Gość gość
,,co do lektury, interesuja mnie wylacznie ksiazki z fizyki, chemii czy biologii, a nie jakies bzdurne bujdy o wielkiej milosci ktore sobie ludzie wymyslili i ubarwili... jezyk.gif albo wiara w jakies sily wyzsze ludzi ktorzy sa niedoksztalceni i nie rozumieja niektorych rzeczy dlatego wierza w to co im sie mowi a nie w nauke... nauka to potega, droga do zdrowia ludzi chorujacych i do zrozumienia swiata....'' Coś jak Walter Freeman ? ;) Boję się takich ograniczonych naukowców z przerośniętym ego.