Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aerith

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość Aerith

Pokłóciłam się z chłopakiem, nie rozmawiał ze mną od kilku dni. Bardzo za nim tęskniłam. Po północy przychodzi sms. Zaspana patrzę na ekran. To mój chłopak. Pełna nadziei czytam wiadomość. Brzmi ona tak: Kochanie bez Ciebie się staczam, pomóż mi. Jestem w szpitalu. Roztrzęsiona, pełna najgorszych obaw, udaję się do najbliższego szpitala. Okazuje się, że go tam nie ma… Próbuje się do niego dodzwonić – nie odbiera. Zrezygnowana wracam do domu. Martwię się, przeżywam męki. Tak bardzo mi na nim zależy. Rano wysyłam sms z pytaniem czy wszystko w porządku. Odpowiada, że tak i, że jest już w domu. Znowu nie odpisuje na smsy. Co zakochana dziewczyna ma myśleć o takiej sytuacji i o takim zachowaniu chłopaka?

A powiedziałaś mu, że byłaś w szpitalu i go nie znalazłaś? Jeśli nic mu się nie działo to był to zwyczajny szantaż emocjonalny a to już oznaczałoby, że ma problem ze sobą.

Gość Aerith
Tak, pisałam mu, że byłam tam i go nie znalazłam. Moja siostra napisała do jego brata. Zapytała się czy on wie coś na ten temat. Okazało się, że widział go i wyglądał normalnie.... A... czy wspominałam, że mi napisał, że ma kroplówkę?.. Boże nie wiem czy mam przeklinać swoją głupotę czy naiwność, bo wierzyłam, że mnie kocha.

Gość gość
mnie tez szantazowal ex i kopnelam go w duuupeeee mam swiety spokoj nikt nie drze ryja, nie klamie nie oszukuje mnie , nie okrada... faceci to szuje!!!

Gość gość
Było po północy więc był 1 kwietnia. To był jego wybitnie debilny żart prima aprilisowy :/

Gość gość
mimo wszystko takiego zartu nie powinien byl robic

Gość gość
Ja tylko przypuszczam, że to może być z okazji aprilisu. Jak tak to facet ma coś z głową i zachowuje się gorzej niż 5 latek :/

Gość Aerith
To nie było dzisiaj, znaczy już wczoraj...