Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaniewieemmm

Czy mam martwic się o tego człowieka pytejnik

Polecane posty

Gość bojaniewieemmm

Otóż mamy w domu fachowca. Od trzech miesięcy. Pracuje normalnie gdzieś tam nocki, a u nas pracuje od godziny 8:00 do 15:00. Potem jedzie do domu spać. I od nowa. I tak pracował 3 miesiące, bez sobót i niedziel. Dwa razy zadzwonił, że nie da rady przyjść bo coś musi załatwić. Ok. Ale dziś o 8:00 rano nie przyszedł. Czekaliśmy do 9:00. Mąż zadzwonił. Poczta. Dzwonił tak co chwilkę. Poczta. Ciągle poczta. Aż do teraz poczta. Wiem, że on mieszka sam, zupełnie sam. Jest taki minimalnie upośledzony, wiem, ze nikt na niego w domu nie czeka. Wiem, że zawsze odbierał, czy w pracy, czy nie, nie było ani razu, by nie odebrał komórki, albo by nie poinformował, że nie przyjedzie. To ja albo mój mąż, czasem nie odbierzemy telefonu, ale on odbierał ZAWSZE. A tu do teraz poczta głosowa. Nie wiem, martwić się o tego człowieka? Szukać go jakoś czemu nie przyszedł? Wiem, że on strasznie potrzebuje pieniędzy, zależy mu na każdym kroku, nie mógł nas tak po prostu olać. Co myślicie?

Gość Alicja w krainie_czarow
dzis kazdy potrzebuje pieniedzy jak ma milion to potrzebuje dwa miliony jak ma dwa miliony to potrzebuje szesc takie czasy 🖐️