Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy.. ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. A wiec zaczne moze od tego, ze kochalam sie bez zabezpieczenia w dni plodne. Okres spoznia mi sie 6 dni. Od trzech dni mierze temperature ciala: 36.8, 37.2, i dzis 36.7, do tego w pochwie: 37.4, 37.6, 37.4. Dodam, ze kluje mnie podbrzusze co jakis czas bardzo, w tym jajniki. Sluz bialy, gesty. jest 39 dc. Dzis po papierosie pobieglam zwymiotowac, bo tak mnie odrzucilo. No ale dzis zrobilam test ciazowy, od razu po wstaniu z lozka i wyszedl negatywny.. Nie wiem juz co o tym sadzic? pomocy..

Gość gość
Z dupa nie ma zartow.Za 9 miechow bedzie owoc !!!

Gość gość
dodam ze mam straszne zawroty glowy..

Gość gość
zrobil z ciebie wiatrak,to masz zawroty glowy.

Gość gość
prosze o bardziej sensowne odpowiedzi.. Naprawde brak szacunku totalny. Bezczelnosc i hamstwo. Wstydzilabys/lbys sie. cwaniak w necie

Gość gość
Chamstwo ...tak jest poprawnie :D :D :D

Gość gość
Puscilas sie z chlopakiem,moze jestes w ciazy i szukasz pomocy?Skrobanki sa nielegalne,wiec cierp cialo ,co chcialo,trzeba sie puszczac z glowa ,a nie na zywca.A pozniej o matko ja biedna,co poczac ???!!!!!!

Gość gość
z chlopakiem jestem 3 lata, jestesmy zareczeni od dwoch miesiecy, czy mozna nazwac to puszczeniem? hm nie sadze :) Jesli juz bede w ciazy nic sie nie stanie. A nawet mnie to ucieszy. :>

Gość gość
Tabletki tak dużo kosztują? :D

Gość gość
a po cholere mi tabletki, kiedy chcemy miec dziecko? hm? ludzie.. nawet nie wiecie o co chodzi i pieprzycie glupoty. Jest tu ktos normalny, kto pomoze?

Gość gość
upupup

Gość gość
dawajcie ludzie

Gość gość
Chyba poto jest te forum zeby doradzic i wytlumaczyc niektore pytania co nie? A nie odrazu glupio odpisywac! Niekazdy jest chodzaca encyklopedia gin. Jesli umiesz tak dokladnie wytlumaczyc jak sie mierzy ta temp to napisz, a nie obrazaj innych! chyba ze sprawia ci to przyjemnosc?!

Gość gość
Ja też paliłam papierosy. Pierwsza rzecz która mnie odrzuciła to papieros. Też zwymiotowałam i drażniły mnie zapachy i smaki na które przedtem nie zwracałam w ogóle uwagi. Nie pal. Poczekaj jeszcze parę dni i idź zrobić test u lekarza. Te "sklepowe" testy u mnie były zawodne (2 wyszły negatywne!?).