Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

31 lat i dziewica

Polecane posty

Gość gość

Miała facetów, sama jest atrakcyjna, co mam sobie o niej myśleć?

Gość gość
Atrakcyjna dziewica w tym wieku? Kłamie!!

Gość gość
Jest bardzo religijna, nie ma powodów do kłamstwa

Gość gość
Religijna czyli cichodajka nie wierz jej ze jest dziewicą

Gość gość
Co masz sobie o niej myśleć? Że nie kupczy swoim ciałem byle zatrzymać przy sobie pierwszego lepszego faceta. ;) Poza tym jeśli jest religijna, pewnie chce czekać do sakramentu. Noc poślubna jest wtedy czymś niezwykłym, wyjątkowym przeżyciem i niezapomnianym dla obojga. Kwintesencja zbliżenia na poziomie fizycznym, mentalnym i duchowym. Żaden pierwszy seks z byle "partnerem" nigdy nie będzie się z tym równał, bo nie ma takiej celebracji i wydźwięku.

Gość gość
No a co myslisz? Innych pytasz, co myśleć?

Gość gość
"2014-04-02 09:08:46 [zgłoś do usunięcia] gość Co masz sobie o niej myśleć? Że nie kupczy swoim ciałem byle zatrzymać przy sobie pierwszego lepszego faceta. oczko.gif Poza tym jeśli jest religijna, pewnie chce czekać do sakramentu. Noc poślubna jest wtedy czymś niezwykłym, wyjątkowym przeżyciem i niezapomnianym dla obojga. Kwintesencja zbliżenia na poziomie fizycznym, mentalnym i duchowym. Żaden pierwszy seks z byle "partnerem" nigdy nie będzie się z tym równał, bo nie ma takiej celebracji i wydźwięku." Powiem szczerze że trochę się boję tej znajomości, ale z drugiej strony cieszę się że jeżeli do czegoś dojdzie to będę jej pierwszym bo zawsze o tym marzyłem :) wiem ile to dla niej znaczy :)

Gość reryrtjujgjgj
to o mnie chyba piszesz. po prostu kolesie bardzo dziwnie sie zachowuja. najpierw zabiegaja, staraja sie, a potem czy to ze strachu czy to z tego ze mi nie ufaja zaczynaja sie oddalac. a ja tez mam to w nosie, bo przeciez zawsze trafi sie nastepny wiec leje na to ;)

Gość gość
Jak religijna to s********j jak najdalej po slubie bedzie Ci dawala tylko tyle razy ile sobie dzieci wymyslila ..

Gość gość
Dziewica w tym wieku pewnie ma juz niezle zryty beret ,baba bez sexu durnieje ;)

Gość reryrtjujgjgj
oj tam od razu zryty ;) po prostu jestem fajna i każdy mnie chce przytulić, wiec ciezko mi sie zdecydowac, a jak juz sie zdecyduje to facet daje noge, bo sie boi, czy nie chce ...męczyć z zazdrością, ze mną - nie jestem uległa ;) a wtedy przez kolejne lata tez poznaje nastepnych ktorzy chca stawiac kawki, ale ja ich olewam i tak sie kreci ;)

Gość gość
No i zamierzasz zgrywac niedostepna do smierci?

Gość gość
reryrtjujgjgj - to czy jesteś fajna nie tobie oceniać :) zastanawiam się czy któregokolwiek kochałaś i wiesz co to miłość?

Gość gość
Nie czujesz potrzeby zeby sie z kims pobzykac?

Gość reryrtjujgjgj
Teraz na przykład poznałam gościa no i zaczepial mnie , sciskal mi dłon, a jak wymienilismy sie numerami to nie dzwoni ;) no to moment, najpierw chce, potem nie chce? To jejku, juz nastepny mnie podrywa na kawe, wiec wiadomo ;) To ludzie mowia, ze jestem fajna, ja uwazam, ze jestem po prostu filigranowym manekinkiem ;) Odczuwam potrzebe, zeby rzucić się na tego gościa co nie dzwoni, zwlaszcza jak tak sciskal moja reke, ale skoro nie raczyl zadzwonic od razu to niech spier...la ;) Inny bedzie czekal krocej ;) Nie, nie kochalam. To znaczy wydawało mi sie, ze kocham, ale nie bede grac pod czyjes dyktando i skakac jak mi zagra, bo inaczej odejdzie , to droga wolna ;) W koncu to ja mam nieruszana, wiec to ja tu rozdaje karty czyż nie? A jak sie nie podoba to niech wyp...la ;)

Gość gość
reryrtjujgjgj masz 31 lat czy jesteś w innym przedziale wiekowym? najważniejsze to kochać kogoś no nie? jak kocha to myślę że poczeka

Gość reryrtjujgjgj
mam równiuśkie 31. chce faceta, który myśli sercem, opiekuńczy i pociagający. to wszystko. chce, by widział we mnie człowieka, rozumiał mnie, akceptował, choć jestem narwana, apodyktyczna, zła kobietą ;)

Gość reryrtjujgjgj
nie mozna za szybko leciec z lapami, ale nie mozna za bardzo tez zwlekac, bo odczuwam, ze coś jest nie tak i daje noge.

Gość reryrtjujgjgj
że najwazniejsza jest miłośc, powiedz to najpierw tym kolesiom, którzy szukaja uległej, okrojonej z mozgu laski bez aspiracji, ktora zechce byc domowym zakładnikiem i wysiadywac na domowej grzedzie w rodzinnym ciepelku, przytakiwac mezowi tak tak tak taaak tak od rana do wieczora, bo sie obrazi i pojdzie do innej. Bo inaczej jest zazdrosc, gromy, no a poza tym to pewnie i tak go kłamę bo nie wierzy mi, ze istnieja 31 l dziewice.

Gość gość
Ja bym ja sprawdzil! :)

Gość reryrtjujgjgj
a gdyby sie okazalo, ze mowie prawde to co?

Gość reryrtjujgjgj
nom?

Gość gość
Jestes emocjonalnie niedojrzala (myslenie 16latki) i z jakiegos powodu uwazasz ,ze jestes ksiezniczka ,ktorej trzeba nadskakiwac ,a zwiazek to kompromis i partnerstwo.

Gość reryrtjujgjgj
no wlasnie, tak mowia o mnie. ;) bo trzeba nadskakiwac i rozpieszczac, na tym polega meska opiekuncza rola faceta, ze jest po prostu meski i jest opiekunem.

Gość reryrtjujgjgj
kompromis po męsku tzn. uleglosc kobiety i przytakiwanie partnerstwo = meska dominacja, rzadzenie i kobiece podporzadkowanie ;)

Gość gość
Tak oczywiscie taka jest rola faceta ,ale po pierwsze nikt nie jest idealny(nawet Ty) ,po drugie trzeba sie wzajemnie dotrzec ,a na to potrzeba czasu ,Ty skreslasz swoich potencjalnych partnerow na poczatku nie dajac szansy ani im ani sobie..

Gość gość
Moze po prostu znajdz sobie kobiete bo masz jakis zakrzywiony obraz postrzegania mezczyzn.Ile masz lat?

Gość reryrtjujgjgj
no wiec mowie, poznalam faceta, bardzo fajny , on tez uwaza ze jestem fajna no i bylo fajnie, gadu gadu przy znajomych, ok, wiele razy, az tu podaje numer gostkowi, a on odczekuje jeden , dwa , a moze i wiecej dni, zeby zaprosic mnie na randke? i co to ma byc? nie chce byc jak inni i dzwonic od razu bo trzeba odczekac magiczne 5 dni, zeby mnie wciagnac w siec przywiazania, a nie od razu jak reszta i wszystko psuje, bo naprawde chcialam pobyc z nim blizej, ale skoro zaczyna wydziwiac to nie napalam sie ani nie bede zla, ale nie bede sie angazowac bo to nie ma sensu...skoro ma zamiar uprawiac jakies gierki i po co? po co to robicie, dlaczego nie jestescie naturalni, tylko wystraszeni i zakompleksieni?

Gość reryrtjujgjgj
A potem nagle przyjdzie jakby nigdy nic i bedzie sciskal mnie za reke, no troche to jest dziwne, co nie?