Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollollol

czy to anoreksja??

Polecane posty

Gość lollollol

Mam 156 cm i 45 kg.. w duchu chciałabym schudnąć tak gdzieś do 35 kg.. Ale nie robię prawie nic w tym celu.. do szkoły nie biorę nic oprócz butelki wody, kiedy wracam (około 15) jem jedną kanapkę a na kolację nie jem nic.. czasami coś słodkiego zjem ale to żadkość.. mama mówi, że jestem głupią anorektyczką.. czy to prawda, że nią jestem?? O.o

Gość lollollol
*159 cm na 45kg..

Gość gość
głodzenie nie jest zdrowe, wszystkie niedobory odbiją się na zdrowiu za jakiś czas może okazać się że będziesz mieć problemy z hormonami, układem kostnym, zębami i włosami też tak robiłam, cieszyłam się że jestem szczupła i nie mam problemów z wagą, a potem dostałam skrzywienia kręgosłupa, zwyrodnień stawów biodrowych i kolanowych, rozstępów z braku witamin

Gość lollollol
Ale ja się nie głodzę.. Jeżeli byłabym głodna to bym coś zjadła ale ja w ogóle nie jestem głodna..

Gość gość
Fajną masz mamę :( Zamiast iść z tobą do lekarza wyzywa cię od głupich anorektyczek :( Musi być jakiś powód dla którego nie masz w ogóle apetytu. A waga przy tym wzroście nie jest jakaś skrajna, bo według wszelkich norm powinnaś ważyć 49 +-2kg

Gość gość
nie głodzisz się?? jesz śniadanie? potem butelk awody na obiad kanapka....:O bez kolacji nie głodzisz sie? :) oczywiście, nie jestes głodna, bo tak ci się ścicnął żołądek ze po 2 kęsach jestes najedzona Na pewno chudnies...nei wierze ze przy tej znikomej ilości jedzenia utrzymujesz ciągle te 45kg Jestes głupia anorektyczką, bo zamiast nawet tej kanapki zjadłabys kawałek kurczaka z warzywami, coś wartościowego

Gość gość
Jak na razie jestes szczupła...159 cm...45 kg, noo bardzooooo szczupła , rozm. 34 luzem, ale co bedzie niedługo, przeciez przy takiej głodówce ciągle chudniesz. Zwłaszcza ze jestes w wieku, kiedy potrzebujesz wiecej aklorii

Gość gość
jesteś ostro p******** zacznij jak najszybciej leczenie u psychiatry

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.