Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompletowanie wyprawki przez internet jakie strony

Polecane posty

Gość gość

Witam. Rodzę w maju a nie mam jeszcze większości rzeczy. Poza ubrankami nie posiadam praktycznie nic. Niestety o wypadzie do sklepu mogę pomarzyć, ze względu na bardzo krótką szyjkę,rozwarcie i częste skurcze. W poniedziałek znów idę do szpitala, więc wątpię by udało mi się skompletować inaczej wyprawkę niż przez internet. Stąd ten temat kierowany do kobiet które zaopatrywały się w sklepach internetowych. Jakie możecie polecić strony lub też sprzedających na allegro, by nie stracić pieniędzy, dostać jakiś bubli lub nie czekać na paczkę kilka tygodni.

Gość gość
Na allegro jest przeogromny wybor, dostaniesz tam w zasadzie wszystko; procz tego polecic moge sklep calineczka.pl - niektore rzeczy maja tam w bardzo atrakcyjnej cenie, np wkladki laktacyjne Lansinoh oraz Chicco (dla mnie najlepsze na rynku)

Gość gość
nie polecam alllegro bo najczęściej tylko wsiowy asortyment...

Gość gość
na allegro sprzedawca rodzyneczki na przyklad. Ja tam część rzeczy kupowałam.

ja polecam z allegro sprzedawcę "FLAMING24" ja co prawda kupuje u nich wszystko w sklepie stacjonarnym bo akurat mieszkam niedaleko ale generalnie mają to samo na allegro wg mnie mają bardzo atrakcyjne ceny i fajny towar - ja Córci całą wyprawke tam kupiłam, nawet wczoraj byliśmy tam z Mężem po resztki zakupów typu pieluchy

Gość gość
Ja na allegro kupowałam u sprzedawcy justinex czy jakoś tak, kupowałam tam pieluchy i kocyki ale mają dużo więcej rzeczy. Szybka przesyłka, towar jak w opisie.