Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kresy wschodnie Białystok

Analne pieszczoty

Polecane posty

Czytając to forum zauważyłem, że zainteresowanie pieszczotami analnymi jest dosyć duże u obojga płci. Niestety żyjąc już 36 lat na tym świecie widzę jakąś nieścisłość, w intrenecie jest bardzo dużo osób piszących iż lubią sex analny a w rzeczywistości znaleźć kobietę lubiącą taką formę sexu jest strasznie trudno. Ja też lubię gdy mnie partnerka pieści analnie (nie jestem gejem), lecz trafiła mi się tylko jedna kobieta w życiu, która chciała to zrobić. Zastanawiam się, czy na forach ludzie przełamują barierę tabu pisząc o swoich skrytych marzeniach, ponieważ są tu incognito a w rzeczywistym świecie boją się wyjawić swoje skryte marzenia partnerce lub partnerowi w obawie przed brakiem akceptacji.

Gość gość
Ja mam podobne potrzeby :) Tylko właśnie trudno o taką kobietę.

Gość ŁaciataŻabka
Nie, na kafe poprostu sami zboczeńcy siedzą:D:D

Gość gość
PO 1 tez ma 36b la i jestem kobieta, po 2 od dawna zauwazylam , ze lubie analne pieszczoty i sex, i oczywisicie nie robilam tego ze wszystkimi swoimi partnerami, po prostu wyczulalam jakos pod skora, ze moze sobie pozwolic na taka "frywolnosc" z tym a z tym nie, lub inaczej, jesli ktorys chcial, to ja sama wyczuwalalam, ze z tym chce to zrobic a z tym nie. Nie wiem na czym to polega. Poza tym jestem mezatka i z mezem wielokrotnie piescimy sie nawzajem analnie, nie zawsze ale to zalezy od nastroju danego dnia. po 3- masz absolutna racje, przeciez to oczywiste, ze anonimowo kazdemu puszczaja hamulce w sieci i mowi o swoich fantazjach, jednak w fantazjach wszuystko wyglada jak wiesz idealnie a w realu tak nie jest a to sa sprawy bardzo delikatne i bardzo szybko (przynajmniej mowie o bobietach) z praagnienia analnych pieszczot przejsc do absolutnej blokady a dana chwile.

Gość ŁaciataŻabka
Możliwe:D:D Mi ciężko było by sie pod faceta podszyć, nigdy nie pamietam, :wyszedłem, czy wyszłem:D:D

Gość gość
Żabka może część jest normalna, ale niekiedy temat zmusza do żartów.

Gość gość
Dokładnie - 90% to męskie podszywy. W rzeczywistości wiekszość kobiet nie lubi udziwnień, tak samo jak znaczna wiekszość kobiet nie jest wydepilowan ana zero. Na kafeterii wydepilowane jest 95%

Gość gość
Nie tyle zboczeńcy, co fantaści, którzy nic innego nie robia poza pisaniem bzdur

chyba coś w tym jest, że większość postów piszą faceci. Ale wydaje mi się że jest spora grupa kobiet która by chciała ale się boi o tym powiedzieć

czasami mam wrażenie że żyjemy w średniowieczu, ale sex analny znany był już o wiele wcześniej. W Cesarstwie Rzymskim to dopiero były orgie

Gość ŁaciataŻabka
to grecy , nie rzymianie:P Seks po grecu to inaczej seks analny

Gość ŁaciataŻabka
jednak Twoja teza , iż przez to ,ze się w doopę rżneli , upadło ich imperiu jest błedne.

Upadł przez to, że elity oddawały się orgiom, a odrzuciły mądrość swoich przodków :P Teraz idzie w podobnym kierunku, przynajmniej w Europie. Już niedługo na jej gruzach zapanują barbarzyńcy, i - tym razem - islam. :O

Wiesz Wasyl to nie głupi tok myślenia :)

Gość ŁaciataŻabka
Ale tak jest od zawsze, że jedna religia wypierała drugą.I jakby na to nie patrzyć, tylko islam własnie jest na tyle restrykcyjny ze ma sznsę przetrwac