Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owłosiona klata

Polecane posty

Gość gość

Lubicie kobiety zarost na klacie ?

Gość gość
Na męskim torsie to i owszem...

Gość gość
Oj lubimy ! Co to za facet bez zarostu :)

Gość ŁaciataŻabka
NIe tylko na klacie, mogą być i plecy owłosione. Im więcej włosów tym lepiej. Za to gołe klaty w ogóle mnie nie kręcą:P

Gość gość
mrrrrrr👄

Gość gość
Cieszę się :) że znalazło się kilka zwolenniczek. Pozdrawiam Was kobiety :)

Gość gość
uwielbiamy :)

Gość gość
Łaciata lubię Cię już :) Mam taką dla Ciebie byś się pobawiła. Mi się podobają włoski u kobiet :) Tak mam i nic nie poradzę.

Gość gość
Ja się nie bawię, factet z owłosiony mocniej rżnie:)

Gość gość
Oj to trafiłaś :) Tak jest u mnie :) Nie zaspokojone potrzeby :)

Gość ŁaciataŻabka
oo:o i wcięło mi nicka:'(

Gość gość
To prawda. Nikt nie miał takiego szetlanda na klacie i takiego jeb*nięcia z biodra jak Andro ❤️

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
To sprawa bardzo indywidualna. Nie przykladam uwagi do tego czy partner jest ogolony czy nie. To jego decyzja i jego cialo. Jezeli lepiej sie czuje ogolony i to emanuje pewnoscia siebie, tym lepiej dla mnie. W lozku chce byc pozadana, zdobywana, doprowadzana na szczyty przez faceta, ktory wie jak grac w te klocki. Owlosienie jest dla mnie drugorzednym czynnikiem.

Gość ŁaciataŻabka
Owłosiony facet ma więcej testosteronu, przez co jest mniej skory na ustępstwa. Ci bez włosów na klacie są bardziej delikatni i czuli (takie ciepłe kluchy -bez urazy:x)

Gość gość
Tak, masz racje. Mam tylko jedno ale to czy facet sie goli czy nie, nie ma zadnego wplywu na poziom hormonow.

Gość ŁaciataŻabka
jasne ze nie, jezeli goli miejsca intymne i pod pachami, jak goli klatę to coś z nim nie tak:x Swoją drogą, fajnie to wygląda, cały owłosiony i tylko taki trójkącik pod brzuchem:D:D Serduszko mógłby sobie wygolic:D:D

Gość Duch Cafffe
No i już mi znowu stoi... ja piertolę! :classic_cool:

Gość gość
Żabka Ty wiesz co jest grane. My też w kobietach widzimy niektóre szczegóły co nas do nich pociągają :)

Gość ŁaciataŻabka
Ależ oczywiście ze kluczową role przy kontaktach fizycznych odgrywa wygląd i pociąg do powieżchowności do wyglądu. Tylko totalny debil powie że wyglad nie ma znaczenia, bo zawsze w komś dopatrujemy się tego co nas kręci:)

Gość gość
Mialam i partnera wygladajacego jak goryl (uwielbialam i nie przeszkadzaly mi wlosy miedzy zebami). Teraz mam partnera, ktory goli wszystko (nawyk jest pozostaloscia po wyczynowym plywactwie). Absolutnie mi to nie przeszkadza dopoty, dopoki nie chca na sile mnie uszczesliwiac zadaniami co do mojego owlosienia.

Gość gość
Mi sie bardziej podoba owlosiona klata u faceta. Facet to ma byc kurcze facet a nie chlopiec! :) moj naezeczony ma oawlosiona i tak mnie to krrrreci i tak lubie mierzwic mu te wloski i zatapiac w nich palce..... achh!

Gość gość
Jak już pisałem mam zarośniętą klatę i nie tylko, ale też lubię gdy kobieta je też posiada tu i ówdzie :)

Gość gość
A ja myślę że najważniejszy wpływ na stan owłosienia klaty, ma podejście do życia danej osoby, osoby optymistycznie nastawione do świata, ekstrawertycy mają klaty bez zarostu, albo z niewielkim zarostem, osoby wiecznie zestresowane, introwertycy, fobicy, wieczni pesymiści, mają silnie zarośniętą klatę, a osoby które boją się i wstydzą, są bardzo nieśmiali przez całe życie maja potężna Amazonię na klacie:D

Gość ŁaciataŻabka
ja w ogóle mało zarośnieta jestem:-/ Może temu lubie jak facet mocno:] Ponoć przeciwienstwa się przyciągają:P

Gość gość
Bywa i tak :) Poznałem kiedyś taką co szalała za moją owłosioną klatą :) Była w siódmym niebie gdy pieściła mnie tam. Cudowne uczucie być z taką kobietą.

Gość gość
Łaciata Żabko- a depilujesz się w miejscach intymnych?

Gość ŁaciataŻabka
Nie, mąż nie lubi. Czasem tylko dla zabawy, sam mi ogoli.. Ja chyba zbyt leniwa jestem:D:D

Gość gość
Żabka to jesteś 100 % kobietą ! Uwielbiam takie i to jak. Oj już na samą myśl robi się gorąco :)

Gość gość
To ja od tego postu, ze mi wszystko jedno czy ogolony czy zarosniety :) Ja sie nie depiluje, nigdzie ;)