Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak zmienia się życie przy pierwszym dziecku mieszkając z dużą rodziną?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat a maz 27, jesteśmy parą od 6 lat a malzenstwem o 3. Maz ma mala wlasna dzialalnosc i prawie ciagle jestw domu. Ja mam prace biurowa i czesto nie bylo mnie w domu. Sytuacja zmienila sie gdy zaszlam w ciąże, teraz tez jestem ciagle w domu od 2 miesiaca ciazy na L4 z powodu problemow z ciaza (wczesniej mialam operacje na spr kobiece i musze uwazac na siebie bo ten dzidzius to u mnie cud) Miedzy nam jest naprawde super, bardzo sie kochamy, budujemy swoj domek i oczekujemy na coreczke-rodze za 2 tyg:-) Obecnie mieszkamy z moimi rodzicami, babcią i 2 mojego rodzenstwa w duzym domu. Na szczescie procz babci, z kazdym zyje nam sie b.dobrze pomimo malych zgrzytow jak to wszedzie. Boje sie tylko jednego, ze po przyjsciu na swiat malenstwa wszystko sie zmieni i skonczy sie moja sielanka (chociaz bardzo kocham moje malenstwo) Z mama i siostra jest nam razem super, mowimy sobie o wszystkim, wzajemnie pomagamy itd, ale boje sie, że po porodzie(bedzie cesarka) beda zbyt zajmowaly sie malenstwem i ze moja coreczka bedzie je traktowac jak 2 i 3 mame:-( no i martwie sie jak bedzie z mezem, czy nadal bedzie dostrzegal we mnie kobiete. Pomozcie, poradzcie i opowiedzcie swoje historie jak dziecko zmienilo Wasze zycia, w tym życie rodzinne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować