Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyy33

Imię dla dziewuszki..

Polecane posty

Gość Lucyy33

Witam! Zauważyłam że ma kafeterii pojawiaja się coraz częściej tematu związane z imionami. Zaniedlugo będę rodzic. Poród jest na początku czerwca. Mam już jedną córeczkę- Maje. Szukamy razem z mężem i Majeczką imię dla dziewcxynki. Namy długie nazwisko( 8 Literowe) jednak mój teść i jego siostra mieli długie imions. My szukamy oryginalnego lecz niekoniecznie musi być. Długie jak krotkie. Myśleliśmy że damy po naszych mamach lecz te imiona nie są zbyt dzisiejsze ( Bożena i Małgorzata) Podajcie jakies propozycje. Z góry dziękuje :)

Gość gość
Aleksandra , Marcelina , Maria zawsze ladne ,Linda,

Gość gość
rudolfa, brunona, armanda, gwidona

Gość ŁaciataŻabka
Jak jest Maja, nich będzie Kaja:D:D

Gość gość
Julita czyli Julitka :)

Gość Lycyy33
Nie chcemyaz tak bardzo oryginqlnych imion. Aga nam sie niepodoba, Natalie ma moja siostra natomiast Kamila jest fajne. Katniss wiadmo ze odpada to nie polskie.Marcelina takze ladne. Jest juz duzo Ol I Marysi wiec raczej nie. Wlasnie mamy Maje ale Maja I Kaja to niezbyt fane brzmi, lepsze Lucja lecz mezowi sie niepodba.Julita dosc ciekwe. Jagoda brzmi fane. A co myslicie o Lilianiie albo Rozali?

Gość landrynkaaa
hahah właśnie miałam ci napisać Lilianna lub Rozalia - ja jestem bardziej za Liliannką maż za Rozalką. No ale mamy trochę czasu na wypracowanie kompromisu :)

Gość gość
Roza , Juta ,Rosa,Cyryla,

Gość gość
Julita czyli Julitka usmiech.gif x tylko głupia zdzira może dać takie imię nieślubnemu bękartowi płci żeńskiej, którego nie wie z kim ma, a póniej wołać Lucha :D:D:D

Gość gość
Liliana-tragedia.Pierwsza rzecz jaką zrobiłabym w 18 urodziny-zmieniła imię

Gość gość
a może nie rozalia tylko róża? różyczka a Joanna?JOasia

Gość gość
Nie dawaj Julita, bo ci debil wyrośnie, co nie skończy żadnej szkoły, a jak tylko trochę odrośnie od ziemi to zacznie się qrwić na prawo i lewo i w tempie błyskawicznym urośnie jej brzuch. :D :D:D:D:D

Gość gość
Gustawa, czyli Gucia :)

Gość Lucyy33
Właśnie Róża też bardzo ciekawe imię. Dlaczego uważacie że Julita i Liliana są brztdkie? Liliana jest ladne. Uważam że każde imię jacie sobie to coś. Miala być Joasia zamiast Maji ale okazało się ze moja kuzynka urodziła 5 dni przede mną :D Więc Joanna niestety nie może byc. A co myślicie o Juliannie? Moja kolezanka nazwała tak swoją córkę. Jakoś mi się niepodobalo to imię teraz nawet je lubie. Nie chce tak nazwać córki,.ale tak mi się przypomnialo. Rozmawialam wczoraj z mezem i Majeczką o imię dla dziewcznki padły różne propozycje. Mąż pytał się w pracy czy ktoś ma jakiś pomysł. Niektórzy mówili że Wiktoria, Adriana, Helenka to dobre imona natomiast inni inaczej . Mężowi do głowy przyszlo imię Diana a corce Nina, bo tak się jej przyjaciolka nazywa. Teraz to już sama nievwiem. Tych imion jest za dużo. No ale cóż napewno coś wybierzwmy.