Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poklikam

Polecane posty

nie rozumiesz chyba, ze ja mam to juz za soba to co on teraz wszystko przechodzi i nie chce przezywac tego jeszcze raz. Bede singlem do czasu az spotkam kobiete na ktorej widok zatrzesie mi sie ziemia pod nagami, cos co zachodniacy nazywaja sie "take ma breathe away". Nie szukam kobiety bo ona sama stanie ktoregos dnia na mojej drodze. Dlatego Forum a Real to dla mnie dwa rozne swiaty i dwa rozne cel

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Witaj Madlline My troche o sztuce pisania czytania ale i nie tylko jak widzisz zeszlismy na ziemie :)

Witaj Madlline My troche o sztuce pisania czytania ale i nie tylko jak widzisz zeszlismy na ziemie :)

i ja jestem szczery i uczciwy w stosunku do tych czerwonych od zmeczenia kobiet, czuje do nich szacunek i podziw, ze potrafia tak ciezko pracowac i stac je jeszcze w tym wszystkim na usmiech do mnie

Rety No wiesz zycze Ci tego a co kazdemu szczescia po trochu...wpierw myslalam ze Ty gimnazjalista pozniej jednak ciezko na chleb w liceum pracowales wiec lata szkoly masz za soba...teraz ze kobieta stanie przed Toba ziemia sie zatrzesie...oj chlopcze oby to.nie byla pielegniarka w domu starcow a te nogi to problem ze stawami :)

Uśmiech bez powodu jest bardzo cenny aczkolwiek czasem ciężko się uśmiechać pomimo wszystko, więc różnie z tymi uśmiechami bywa. Nie zawsze są wyznacznikiem wesołosci.

I fajnie ze jestes do nich uczciwy a z tego szacuncu co do nich masz zza ich ciezka prace zastaw troche na to by nie liczyc JE ja potencjalne szt. w setkach ktora chetna a ktora nie

Cos w tym.jest Madlline ze osoby ktore najwiecej sie usmiechaja maja ku temu najmniej powodow, zycie..

uwazaj Kotka, ze by to nie Baryka okazal sie tym gimnazjalista, sztubakiem robiacym sobie z nas jaja :-) jezeli chodzi o mnie to mylisz co do wszystkiego i to dobrze bo o to mi wlasnie chodzi. Prowokacja i calkowite zamieszanie to moja pozywka i nawet nie wiesz jak dobrze sie bawie :-)

Kazdy funduje sobie rozrywke na jaka go stac, a baryka cos mowil o stopniach wtajemniczenia, nie sadze by obrazanie innych kiedy kolwiek mnie bawilo,

stworzylem nowa postac; facet, 30-35 lat, inzynier z Wroclawia pracujacy w fabryce LG. Uczciwy, singiel po rozwodzie patrzacy wieczorami na gwiazdy, nienawidzacy Baryke i czekajacy na wielka i prawdziwa milosc na wzor wielkich dziel w stylu "Anna Karenina" . Jutro moge stworzyc kogos innego to zalezy jakie bedzie zapotrzebowanie i na jakim topiku przypadkiem wyladuje.

Chlopie Ty sie marnujesz taki talent to i w klanie potrzebny, Rysia juz nie ma moze mialbys szanse A tak serio obys nie zgubil sie w tych stwarzaniach bo jednak to dziwne ze komus die chce taka zabawe prowadzic

Gość Obcy Astronom
po pierwsze nie chlopie bo mam pochodzenie szlacheckie herbowe :-) a po drugie mam tak prace, ze nudy, nudy, nudy wiec trzeba sobie czas jakos urozmaicic, czy cos w tym dziwnego? napisalem prawde tylko ze wzgledu na Madelline bo jakos tak telepatycznie wzbudzila we mnie pozytywne uczucia a Baryka to niezly sciemniacz i balamut i nie wzbúdza we mnie zadnych emocji. Tak jak napisalas wszystko to dobra zabawa :-) wiec bawmy sie dalej!

No tak bawmy sie, wiec rzuc kolejna porcja gwiezdnego pylu moze na nas podziala i wezmiemy Tw zwierzenia sobie gkeboko w dusze... W szkole mialam kolezanke wredna larwa jakich malo jedna ksywek jakie miala to hrabina Val ja Deska

Podrapac tak, zabawy mam.inne ;) Nie byly ozieble poprostu nie umiakes je rozmrozic A napisali tak by tym.ktorym sie nie udaje nie bylo prxykro ;)

Gość Obcy Astronom
koniec z erotyka bo to nie te forum. troche powagi prosze, wszak to forum dla ludzi po 30. Moich zwierzen nie bierzcie gleboko w dusze tylko miejscie je gleboko w d....pie :-)

Z przodu ...duzo wolnego miejsca...??? Z wlasnego doswiadczenia tak piszesz bo mam watpliwosci czy Ty widziales kobiete...

Choc mam jeszcze sily na walke x Toba to brak czasu, zamykam fabryke snow i jade bo czekaja na mnie Mjilego wieczoru

no wiesz, to pojecie wzgledne, niektorzy twierdza, ze wola z tylu bo ciasniej wiec wywnioskowalem, ze z przodu musi byc wiecej miejsca :-)

no to zmykaj, nareszcie i pozbadz sie tych niepotrz enbych wyrzutow sumienia bo i tak nikt nie bedzie za Toba tesknil a juz napewno nie ja :-) wiec spokojna twoja rozczochrana, bye, bye

Gość Obcy Astronom
oprocz Baryki oczywiscie! "na bezrybiu i rak ryba"

Dzień dobry w mglisty poranek:) Astronom, proszę odpuść Baryce. Rozumiem, że możesz mieć złe wspomnienia lub doświadczenia i być może analogicznie kojarzysz sytuację. Czas leczy takie rany i żeby nie być gołosłowną dodam, iż wiem to z własnego doświadczenia. Życie toczy się dalej a uśmiech tym szybciej powraca im mniej podejrzliwie patrzymy na innych. Życzę Ci abyś znalazł miłość swojego życia a wtedy świat nabierze innych barw:)

Gość baryka
witam wszystkich , madelin czemu prosisz A. aby odpuścił z mojej strony on nie zasługuje za swoje wypowiedzi nawet na uwagę a co mówić na proszenie , gość a raczej, jak ktoś wcześniej napisał , duch , ma uraz , myślę ze natury psychicznej ... pozdrawiam wszystkich ,łącznie z duchem i miłego dnia ..