Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje piersi to moja zmora, mój facet chyba ich nie akceptuje

Polecane posty

Gość alojzy_______
obejrzalem fotki. rzuc go, zostan moja zona i urodz mi gromadke dzieci :-P

Gość gość
no ludzie to juz takie są jak kobita cycki pokoże to sie slinią jakby nie wiem co to było

Gość alojzy_______
wybacz, ale to zalezy od cyckow.

Gość gość
O matko, autorko, masz śliczne piersi. Też masz problem, wiesz jakie ja mam malutkie? ja jestem kompletnie płaska ;/ i wcale nie przesadzam, mi każdy stanik odstaje. Jak leże to jak dziecko wyglądam. To jest dopiero problem.

Gość gość
a które cycki są podniecające bo ja widziałem setki na żywo i jakoś mnie nie podniecają

Gość autorka tematu777
Dziekuje za komplementy, sa bardzo mile. Jestem po zabiegu wyciecia wlokniaka, strasznie to przezylam. Piers bardzo mnie boli... Jutro mam zdjecie opatrunku, boje sie tego, co zobacze...

Gość Opolanin
To prawda dla mnie piersi też nie są obiektem podniecenia,są aseksualne ale co człowiek to inny pogląd

Gość alojzy_______
chcial bym sie dowiedzec ile autorka tematu pragnie miec dzieci. wlasne planuje nasza dealna rodzine. :-P poki co proponuje ksiazke albo film i masaz stop, zeby zapomniec o przykrosciach. trzymaj sie slicznotko ;-)

Gość gość
Te cycuszki są CUDNE! CUDOWNE! Tak jak piszą wyżej, facet musi być burakiem, skoro nie docenia ich piękna. Zobacz, ilu fanów mają Twoje piersi i może sama je doceń i ciesz się nimi, bo są naprawdę pięknie - i wcale nie są małe. Przestań się zadręczać, taki piersi to dar, to z facetem jest coś nie tak.