Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie wybrali małe mieszkanie w dużym miescie

Polecane posty

Gość gość

czy wieksze mieszkanie w miasteczku oddalonym od tego miasta o około 30-4- km male mieszkanie to 45 m duze to 75 m jest nas piecioro w tym troje małych dzieci

Gość ŁaciataŻabka
ja bym nawet wolała mniejsze , w mniejszym mieście , niż duże w metropoli.. Mniejsze skarzenie złem,

Gość gość
do pracy czy lekarzy i tak dojezdzamy te 40 km do tego duzego miasta

to zależy, gdzie chcecie wychowywać dzieci, gdzie są lepsze szkoły, czy ważny jest dla was kontakt z przyrodą.. Radziłabym brać większe mieszkanie. Porozmawiaj z mężem, ustalcie plusy i minusy. Takie radzenie się na forum nic nie da... Ktoś napisze-bierz mniejsze, inny- większe. Musisz spojrzeć na ten problem z perspektywy waszej rodziny. Gdzie bedzie się wam lepiej żyło. Gdzie możecie liczyć na jakąś pomoc- babcia, opiekunka do dziecka, przedszkole.. itp

Gość gość
wlasnie jestesmy po takich obradach i mamy juz dośc dojezdzania . Mysle ze bez problemu zmiescimy sie na 45 m . Aza kilka lat gdy dzieci beda wieksze kupimy wieksze mieszkanie . obecnie nie chcemy brac kredytu . Szkoły lepsze w duzym miescie , tam tez lekarze czy praca .

Gość gość
duże miasto. zresztą widać, że już się zdecydowałaś. ja bym zrobiła tak samo

Gość gość
moze i lepiej gdy wszystko blisko i na miejscu ale ja sobie jakos nie wyobrazam 5 osob na 45 metrach...

Gość gość
dlaczego nie ? kwestia organizacji . teraz mam cztery pokoje i 75 m a korzystamy z dwóch pokoi