Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest

Polecane posty

Gość gość

witam, jutro minie tydzien jak spoznia mi sie okres. strasznie boli mnie brzuch, kluje mnie lewy jajnik a zdenerwowanie i wnerw osiaga powoli apogeum! kazdego dnia mysle ze to juz dzis przyjdzie... nie zauwazylam zadnych innych objawow. czy to ciaza? nie wiem, przeszla mi taka mysl ale jednak watpie. nie man zwiekszonej ilosci sluzu a brzuch chwilami mocno boli. z facetem wspolzylam bardzo czesto w tym miesiacu i zawsze tylko ns przerywanym wiec ciaza moze wchodzic w gre pozdrawiam i licze na porady. czy mozliwa jest ciaza bez objawow? wrecz z wielkim rozdraznieniem i bolem brzucha????

Gość gość
Moim pierwszym objawem był brak okresu :P zrób test. To nie boli

Gość gość
W dniu kiedy miała przyjść miesiączka pobolewał mnie brzuch i myślałam, że to już. Za każdym razem chodziłam do łazienki a tu nic, było tak przez 6 dni. Kilka razy w ciągu dnia łapał mnie ból jak na okres jednak trochę mniejszy. Po 6 dniach zrobiłam test a dziś jestem w 35 tygodniu ciąży wiec wszystko jest możliwe ;) chyba że wkręcasz sobie ciąże, stresujesz się i to może dlatego okres nie przychodzi.

Gość gość
U mnie wszystkie objawy wskazywały na okres który nie nadszedł. Zrób test.

Gość gość
brak okresu, ból brzucha, rozdraznienei - gdyby była to ciaze to nie byłaby bez objawów. Zwłaszcza na tym etapie moze jeszcze nie byc innych. Ale to tez moze być zapowiedz okresu takiego "cięższego"

Gość gość
Może jakiś stan zapalny, torbiel na jajniku? Miałam tak kiedyś - trzeba to szybko leczyć ....