Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aerozol

Uzależniłam się od jedzenia

Polecane posty

Gość Aerozol

Zawsze lubiłam jeść i zawsze miałam nadwagę (ok 15kg). Później w gimnazjum straciłam przyjaciółkę i chłopaka, więc zaczęłam zajadać emocje. Przestałam wychodzić z domu- tylko do szkoły, bo jakoś musiałam zdać. Później dowiedziałam się co znajomi o mnie wygadywali za moimi plecami i w jednej chwili straciłam wszystkich. Od dwóch lat nie wychodzę z domu (tylko w weekendy do szkoły) i wieczorem na kilka minut z psem. Moje życie nie ma większego sensu. Jest nudne i nijakie. Teraz już się pogodziłam z tym co się stało, z jakimi ludźmi przyszło mi się 'kolegować'... Zostawiłam to już za sobą. Najgrosze jest jednak to, że przez ten czas uzależniłam się od jedzenia. Napady depresji już są o wieeeeele rzadsze ale ja i tak jem.. nie wiem co robić. Obiecuję sobie każdego dnia że dzisiaj to już definitywnie koniec z objadaniem się, ale to na nic... co mam robić?

Gość Akcesorie erotyczne
Proste, obiecaj sobie to ale nie po jedzeniu kiedy będziesz najedzona a przed jak bedziesz glodna i poskutkuje

Gość gość
ja tez ciagle odczuwam glod, zoladek ciagle by jadl, ale ja nie bede obwiniac problemy o to ze jem , tylko poprrostu tak mam, ze zre za duzo bo lubie, bo ciagle czuje ze nie jestem pelna,

Gość gość
jedz ale cwicz, poloz sie na podlodze i cwicz, duzo ruchu to bedziesz spalac, przed jedzeniem wypij szklanke wody, zapelnisz oszukasz brzuch