Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zemscić na tych co psują Twoją opinie

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić żeby poczuli się tak samo jak ja , że nie sprawiedliwie zepsuli mi opinie

Gość gość
noo gorzej inaczej się tego nie da opisać. Ciagle dowiaduje się ze z tej miejscowości rozpowiadają moim znajomym i się tak jakby odemnie odwracają, to jest dla mnie chore

Gość psychol schizofrenik 666
Mścijcie się przez Internet dożywotnio! Policję i sądy oszukajcie! Ludzie chorzy psychicznie plotkują!

Gość gość
co racja to racja . Ja myślałam ze to ucichnie a gadaja o tym do tej pory i sobie dopowiadają . ja nie potrafie mieć rąk rozłożonych i słuchać tego wszystkiego od ludzi jak innych nastawiają przeciwko mnie..

Gość gość
Moim zdaniem jak nie masz nic na sumieniu to nie masz co brać do głowy no chyba ze jest inaczej i dlatego tak cię to martwi.

Gość gość
nie mścij się. ludzie od zawsze gadali i będą gadać. kto naprawdę cię lubi nigdy się od ciebie nie odwróci. kto będzie słuchał bredni na twój temat ma po prostu bardzo nisko iloraz inteligencji.

Gość gość
ja jak byłam młoda opiłam się na maksa i zrobiłam szum na całe osiedle. nawet policja mnie spisała i jakoś ludzie o tym nie gadają. więc czym ty się przejmujesz jak nie masz nic na sumieniu. nie myśl o tym. myślisz,że wszyscy są święci? każdy ma coś na sumieniu co go dręczy ale nikt się w to tak nie zagłębia.

Gość gość
chyba,ze wpieprzyłaś sie komuś w życie i.....tajemnica wyszła na dzienne światło,a może kogoś okradłaś? ludzie takich nie szanują,a wręcz przeciwnie

Gość gość
miałam z tamtej miejscowości chłopaka i mam podejrzenia że to on gadał ale nie chce od razu jego oskarżać bo nie mam dowodów że to on. Ale na pewno by się nie przyznał. Ja z jednej strony mam w******* na to nie przejmuje się tym i macie racje ale to już 4 lata chodzi za mną. Ale i tak planuje stad wyjechać . Albo że ich życie jest bardzo nudne i już wymyślają głupoty..a i nie mam nic na sumieniu

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość gość
najgorsza jest ucieczka. jeśli nie stawisz temu czoła nie poczujesz się lepiej. nawet jak się przeprowadzisz ktoś z tamtej okolicy może znów pojawić się w twoim nowym życiu

Gość gość
No tak oni nie przestaną gadać jak się cos na ich temat nie powie.

Gość gość
nie przejmuj się! ludzie o wszystkich gadają. lubią gadać i będą gadać. problem tkwi w tobie. za bardzo się tym przejmujesz. o wszystkich się gada ale inni to mają gdzieś i żyją dalej.

Gość gość
Ludzie maja po to d**y zeby nimi szczekac ojej to :):):)