Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy rodzaj kawałów

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w Watykanie nie ma wojsk rosyjskich? Bo gdzie Rzym a gdzie Krym Putin ma nowa siedzibę. Jaką ? Kryml

Gość gość
no boki zrywac :O

Gość gość
Putin tłumaczy się Obamie: -Słuchaj Barack, ja nie powiedziałem swoim ludziom: ''Bez Krymu do mnie nie wracajcie'', tylko ''Bez kremu mnie nie macajcie''.

Gość gość
Spotyka się dwóch Ukraińców i jeden mówi do drugiego: - Stary, tam w Polsce to jest prawdziwe życie, nie to co u nas. Wstajesz rano i podają ci pyszne śniadanko do łóżka, potem sex do południa. Po południu wykwintny obiad, szampanskoje, desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizać, a po kolacji do późnej nocy sex ile tylko pragniesz. - No, no brzmi nieźle. A skąd ty to wszystko wiesz, byłeś w Polsce? - Ja nie, ale moja siostra była.

Gość gość
yd, Ukrainiec i Rosjanin postanowili zdobyć Mount Everest. Zorganizowali ekspedycję, doszli wspólnie prawie pod sam szczyt i założyli ostatni obóz. Rano Żyd wstaje pierwszy, bierze żydowską flagę i udaje się samotnie na szczyt. Po godzinie zdobywa szczyt ale widzi, że na nim siedzi yeti i smaruje swojego olbrzymiego penisa słoniną. Chciał uciec, ale nie miał siły. Yeti wyczył Żyda i puścił go wolno. Wraca do obozu a tam Ukrainiec i Rosjanin pytają się jak było. - Chłodno - mruknął Żyd i udał się w ustronne miejsce. - Dobra, teraz ja pójdę - powiedział Ukrainiec i wyruszył zdobywać szczyt. Także spotkał Yeti. także został wyczony i puszczony wolno. Wrócił do obozowiska. - No to teraz moja kolej - powiedział Rosjanin i poszedł na szczyt. Po godzinie nad obozem rozlega się potępieńczy wrzask dochodzący z samego szczytu. Żyd patrzy się na Ukraińca, Ukrainiec na Żyda. - Ja tam byłem, nie wrzeszczałem - zwraca się Żyd do Ukraińca. - Ty tam byłeś, nie wrzeszczałeś - dodaje. - Ale ja mu podpierdzieliłem słoninę - odpowiada Ukrainiec ze spuszczoną głową...

Gość gość
Ukrainiec żeni się z Rosjanką. Przed ślubem ojciec udziela mu paru rad: -W noc poślubną pchnij żonę na łózko, by wiedziała, że Ukraina jest silna. Następnie wyciągnij swojego ptaszka, by wiedziała, że Ukraina jest wielka... Nagle wtrąca się dziadek: -A na koniec zwal se konia, by wiedziała, że Ukraina jest niezależna.

Gość gość
Fachowcy z Ukrainy przyjechali na gospodarstwo do Irlandii wymalować facetowi dom. Jako, że byli z Ukrainy mieli w zwyczaju przed robotą chlapnąć ze dwie sety, ale niestety nie mieli za co. Sprzedali więc farbę, kupili flaszkę, drugą, trzecią... i w końcu przepili wszystko. Po jakimś czasie fachowcy widząc, że zbliża się właściciel domu, resztką farby szybko wysmarowali koniowi mordę. Właściciel się pyta: - Dlaczego nic nie jest pomalowane? - Bo koń wypił całą farbę! Właściciel bez zastanowienia wyciąga strzelbę i strzela koniowi w łeb. - Dlaczego od razu tak brutalnie? - pytają fachowcy ze zdumieniem. - A na c**j mi taki koń. Ostatnio jak byli tu murarze z Polski to 10 worków cementu wp*******ł.

Gość gość
02.04.14 Słyszałam już kiedyś ten kawał i cały czas nie rozumiem, o co chodzi z tą słoniną. Wytłumaczy mi ktoś?

Gość 997 komunista emeryt 666
roocham japonki und norweżki and holenderki! angielek iamerykanek z usa nie lubię! polki są najbrzydsze na świecie!

Gość gość
No Yeti w******ył Ruskiego bez smarowania słoniną, czyli tak jak bez wazeliny i Ruskiego strasznie tyłek bolał :)

Gość gość
Aha, więc o to chodzi :D

Gość gość
-Z kim graniczy Rosja? -Z kim chce. -A z kim chce? -Z nikim.

Gość gość
-Gdzie leży Krym? -Na ciostku.

Gość gość
Jakie ciastka lubi Putin ? Krymówki

Gość gość
Putin: Wezmę sobie kawałek Ukrainy, na początek Krym. Reszta świata: Wyrażamy nasze zaniepokojenie.

Gość gość
Alaska zmienia nazwę. Od teraz będzie się nazywała IceKrym.

Gość gość
Jaka jest miłość Rosyjsko - Ukraińska? - Bezgraniczna

Gość gość
Jaki film będzie teraz polska telewizja ciągle pokazywać na święta? Kevin sam na Krymie