Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, cholernie się denerwuje czy jestem w ciąży. Ostatni stosunek miałam 21.02 z moim (już) byłym chłopakiem. To były 2 dni po zakończeniu mojej miesiączki. Ostatnio moja miesiączka, która rozpoczęła się 15 marca, do 23 nie była silna, może 1 dzień obfitego krwawienia, kilka dni później miałam już trochę obfitsze krwawienie, które trwało ok 3-4 dni. Od ponad tygodnia mam mdłości (nie wiem, czy przez stres, czy uroiło mi się, że jestem w ciąży i wszystkie objawy sama sobie wmawiam). Za miesiąc piszę maturę. Zaniepokoiła mnie opryszczka wargowa, która wyskoczyła mi dzisiaj rano. Od paru dni jestem ciągle zmęczona i senna. Od papierosów mnie nie odrzuca, nie mam wzmożonego apetytu. Czy jest jakaś szansa żebym była w ciąży? Bardzo się denerwuje, tym bardziej, że gdyby jednak było dziecko, to nie ma ojca, okazał się sku**ielem smutas.gif Proszę, pomóżcie. Bardzo boje się zrobić test, więc na razie się tutaj zapytam usmiech.gif Pozdrawiam, Vicky

Gość gość
czekoladowa, a skąd Ty wiesz, że dziewczyna miała akurat dni niepłodne? pamiętaj, że owulacja ZAWSZE może się przesunąć w jedną bądź druga stronę i nie głoś takich teorii, bo możesz się mocno zdziwić, a Ty Autorko skoro miałaś miesiączke, to w ciąży nie jesteś

Gość gość
wymioty nudnosci, opryszczka to przemeczenie i stres mialam dokladnie to samo przed swoja matura brrr schudlam wtedy 7 kilo nie wiem jak i kiedy mozesz spokojnie zrobic test

Gość gość
Uprawianie bzykania niesie radość,ale i konsekwencje.Pierwszr dziecko potem matura.