Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najmądrzejsza ze wsi

Czy jest tu jakaś dobra fryzjerka? Mam pytanie odnośnie fryzury

Polecane posty

do tej pory miałam fryzury półdługie (bob) zahodowałam już wlosy za ramiona i chciałabym taką fryzure https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQya8UBoHZHWfnWjKqudqeQDlbCKem8sP9Q2mfsp32DLiQHVzz4BA dodam ze wlosy mam bardzo cienkie, jasne, niefarbowane u nasady są przyklapnięte czy takie cienkie włosy można cieniować czy zrobi mi się szopa?

Gość gość
jak najbardziej możesz pocieniować. pamiętaj,że po umyciu wysusz włosy trzymając głowę w dole wtedu będą bardziej puszyste.

Gość gość
No jeśli masz cienkie i je scieniujesz to licz się z tym że mogą ci się zaczac podwijać czy kręcić:) i dlatego pasuje żebyś sobie prostowowała chyba że nie chcesz prostych

a jak powinno wygladac fachowe cieniowanie włosow? bo ostatnio, jak bylam u fryzjerki to cieniowala w ten sposób, ze wsadzala degazowki w poszczególne pasma wlosow i dziabala nimi w dol wyebala mi wtedy tyle wlosow, ze wyglądam fatalnie i przez trzy miechy bylam wsciekla i postanowiłam zapuścić

no wlasnie, jak miałam krótkie, to musiałam je codziennie prostowac przy długich w ogole nie używam prostownicy

up