Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówią na mnie niepoprawny za

Oto w jaki sposób brokeninside stała się aseksualna!

Polecane posty

Był paskudny jesienny poranek, a broken, jak każda szanująca się niewiasta wypatrywała swojego księcia z bajki(czyli mnie) przez okno i oczekiwała aż zjawię się czarną Beemką, jak przystało na typową laskę z PL. Jako, że wówczas stałem w długiej kolejce po prezerwatywy, a broken była już nawilżona i nabuzowana hormonami nie pozostawało jej nic innego, jak zacząć beze mnie. Powoli zaczęła głaskać swoją dłonią wewnętrzną część uda i wędrować paluszkami w stronę wydzielającej hektolitry śluzu piczy. Potem poszło na ostro. Broken zaspokajała się doznając jednego orgazmu za drugim. Jako, że nigdy nie odżywiała się prawidłowo i miała problemy z krążeniem wytężona praca sprawiła, że tej nieszczęsnej dzierlatce pękła żyłka transportująca do piczy hormony odpowiedzialne za ogień pożądania. Gdy wpadłem z bukietem dmuchawców do środka, broken leżała w ciężkim szoku. Natychmiast wyniosłem moją księżniczkę na rękach, wsadziłem do samochodu i zawiozłem do szpitala. Niestety werdykt lekarza nie pozostawiał żadnych wątpliwości. Próbowaliśmy potem ratować nasz związek, ale już nie wytrzymywałem braku seksu, a ona w łóżku cały czas się ode mnie odsuwała. Musiałem odejść, a teraz sączę mrożoną herbatę i wspominam naszą wielką miłość.

Gość gość
serio?

Gość gość
Głupi ty:D

Gość Vampires Call
Hahaha, dobre...

Gość gość
Też tak słyszałem.

Gość gość
To jest bardzo, bardzo interesująca historia...Trzeba się bliżej temu przyjrzeć.

mam napisać coś o narodzinach Twojego popędu, autorzyno? zawrę tam takie elementy jak gang bang z Tobą pośrodku, pełzanie za mydłem pod prysznicami i spotkanie z grupą homoseksualnych Afroamerykanów

Co Ci się znów nie podoba, że tak się krzywisz? XD

Jasne, napisz coś na mnie, a dużo Ci to da, mam pomarańczowego nicka, którego zmieniam po kilka razy dziennie, jutro nikt nie będzie wiedział o kogo chodzi XD.

a Ty anemicznym asem z niedopieszczoną piczą XD

Gość gość
haha dobre:D

Gość gość
und motzne

Gość gość
k****, poświęciłem trochę czasu żeby wytropić skąd nadaje maciora, ale okazuje się że jest sprytna, od samego początku bycia tutaj nie chciała napisać nawet gdzie studiuje, ale już to, że bała się zrobić kupę w drodze do psychologa to nie bała się napisać:/