Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamierzam popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

zamierzam popełnić samobójstwo. mam dosyć tego życia. od 6 lat mialem dołki ale teraz to pewne, zabije sie. nie mam pracy, studiuje kierunek ktory stracił dla mnie sens, straciłem kilka tysięcy złotych przez głupi pech a dziewczyna mnie okłamuje dobrze wiem ale nie umiem jej udowodnić. nawet psycholog mi nie pomaga. żegnajcie mam daje tabletki

Gość gość
to przykre :) Jak straciłeś kasę? :P

Gość gość
czekaj, zanim to zrobisz to wpisz na youtube papajipl i moojipl może ci coś zaświta

Gość rencista 666
zabij się to będziesz miał spokój! ja biorę tramal i haloperidol! moje życie też straciło sens!

Gość gość
Ty sie nie zabijaj tylko pogoń babę . Po co ci oszustka ? Studia dziś straciły sens , a jutro moze sie wszystko diametralnie zmienic . Jesteś mężczyzną , zawsze znajdziesz pracę . Nie ma takiej możliwości , żeby nie było pracy dla faceta , moze czasem trzeba obniżyć aspiracje na początek . Straciłes pieniądze - uwierz nie ty pierwszy i ostatni .

Gość gość
nie mam zamiaru nic juz robic, załatwiam tylko sprawy które nie powinny po mnie zostać, kasuje konta na portalach, wysyłam przelewy jeśli jestem komuś winny pieniądze lub przysługę, spisuje tez skromny testament.

Gość gość
czasami zwierzałem sie na tym forum i spotkałem tu życzliwych ludzi. chciałbym Wam podziękować i pożegnać Was. dziękuję

Pozdrów tam paru ludzi ode mnie, jak już będziesz na górze...albo dole :)

Gość gość
to narazie, do zobaczenia w następnym życiu 🖐️

Gość gość
Po pierwsze samobójca jak chce się zabić to nie ogłasza tego wszem i wobec .Tylko tacy jak Ty pisza bo wcale nie chca się zabić

Gość gość
nie wierze w życie po za grobowe, nie ma nic po smierci.

Gość gość
nie ma reguł, niektórzy rozgłaszają albo podpalają się w publicznych miejscach i popełniają samobójstwa

Gość gość
możesz wierzyć lub nie, ja nie znam prawdy ale wiem, że swoją wiarą prawdy nie zmienisz bo ona jest która jest, odwiecznie taka sama

Gość gość
kolejny płaczek, który nie da rady żyć i nie ma siły, żeby umrzeć.

Gość gość
Jestem tu na sto procent anonimowy, wiec moge sie ogłaszać. znajomy tez często mowil ze kiedys sie powiesi i juz nikt nie traktował tego powaznie, w koncu powiesił sie w centrum miasta na przystanku. w moim otoczeniu nikomu do glowy by nie przyszło ze jestem zdolny do samobójstwa. cóż bedzie szok dla niektórych.

Gość gość
a co jak twja świadomość zostanie a ciało bedzie martwe ?? tacy ludzie ktorzy odebrali sobie zycie na bank załują tego co zrobili możliwe ze budzą sie w trumnie i 2 raz umieraja z braku tlenu i strachu

Gość gość
to tak jak każdy, za mało sił by walczyć za mało by się poddać

Gość gość
To tylko sobie samemu zrobisz krzywde i swoim bliskim ! Zycie jest darem ,nie docenisz to stracisz :(

Gość gość
23:14 weź się puknij w łeb z tymi bzdurami i idź straszyć gdzie indziej, co w ogóle znaczy "na bank" co to kur , ,, wa jest

Śmierć niczego nie zmieni, zaburzysz tylko naturalny bieg rzeczy, umieranie w ten sposób nie ma zupełnie sensu i nie przyniesie ani ulgi, ani spokoju, tylko koniec. Zastanów się, czy chcesz końca wszystkiego, czy świętego spokoju, bo to drugie mozesz osiagnąć tylko w sobie. A jak chcesz osiągnąć ulgę będąc pozbawionym świadomości? Spokoju da sie zaznać jeśli się go szuka, śmierć nim nie jest, tak Ci się tylko wydaję, bo jesteś zaślepiony swoim nieszczęściem. Wybierając niebyt czynisz siebie przedmiotem.

Gość gość
Głupi ludzie popełniaja samobójstwa , oferma z Ciebie

Gość gość
a mnie ciekawi jaki to kierunek studiow i dlaczego stracil sens?

Gość gość
dziś jestem na tyle silny by powiedziec koniec tego. nie chce nowej dziewczyny. nie chce mieszkania, nie chce złota, chce umrzeć.

Gość gość
roboty i sterowani ludzie wypad z tematu, od razu widać jak ktoś wpada i pisze te swoje brednie "życie to da" piszesz tak bo tego cię nauczyli, to co widzisz zależy skąd patrzysz, powiesz to wegecie albo takiemu co nie ma ani rąk ani nóg, że dostał dar

Gość gość
Ola Boga , rozpłacz sie jeszcze bo taki biedny z Ciebie człek ze chce się zabić haha ha

Gość gość
To bardzo egoistyczne z twojej strony.twoi bliscy beda cierpiec i sie obwiniac

Gość gość
Jest wielu ludzi ,ktorzy nigdy nie studiowali, nie maja zadnych szkol i dobrze sobie radza w zyciu .Zycie jest za krotkie zeby je marnotrawic ;)

Gość gość
pozbaw się jeszcze pragnienia śmierci a może zyskasz wolność jakiej przez eony nie widziałeś, której sam szukam

Gość gość
ja całe życie bylem pomocny, a gdy mi bieda zajrzała w oczy zostałem sam. wiec bede egoistą. kierunek studiów stracił sens ponieważ mialem wypadek i nie jestem sprawny fizycznie, a uczyłem sie by służyć w policji.