Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamierzam popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość
"To bardzo egoistyczne z twojej strony.twoi bliscy beda cierpiec i sie obwiniac" egoistami byliby oni, to tak jak pisał de mello, czy chciałabyś abym kochał cię za cenę mojego szczęścia - och oczywiście cóż to by była za miłość - bzdura, cóż to by był za egoizm

ja dzisiaj cały dzień o tym myslałam, ale przed chwilą chwyciłam za różaniec i mi przeszło i znów jestem uśmiechnieta :)

Gość gość
A ja chce zyc wiecznie i nigdy nie umrzec ;)

Gość gość
zadziwia mnie ilu ludzi sie śmieje z mojej decyzji. życzę wam żebyście zawsze byli tak szczesliwi jak teraz

Psychodelirium - poprawka bo wybrani mogą nawet rozwalić se łeb jeśli są wybrani. Przedmiotom nawet luksusowa śmierć nic nie da i będzie tak jak mówisz.

Gość gość
Nie jesteś sam , bo tez mam czasem takie myśli . Ktos tu napisał żeby zastanowić sie czego chcemy , konca wszystkiego czy spokoju . Ja pragnę spokoju , ale nie potrafię go osiągnąć . Nie chce umierać , ale nie mam czasem siły dłużej tak żyć i wtedy wydaje mi sie to oczywiste .

Gość gość
Ha ha ha , słuchaj ja tez chciałam byc Policjantką a nie mogłam bo choroba poważna jest i co mam sie zabic z tego powodu .Ale sobie wymysliłeś ja myslałam że dziecko ci umarło w tragiczny sposób lub ktos bliski i sie pozbierac nie mozesz

Gość gość
jakoś nie widać aby ktoś tu się śmiał, a to, że napisałem do zobaczenia w następnym życiu nie oznacza wyśmiewania lecz ew. bardziej otwartego umysłu od reszty 🖐️

Gość gość
to nie tak, ze tylko przez szkole, czy tylko przez kasę czy tylko przez dziewczyne chce to zrobić. całokształ. w tej chwili nie ma plusow w moim życiu, same klopoty i brak nadziei. rezygnuje z tego badziewia. życie to dar, a nie musisz przyjmować jeśli nie chcesz. ja sie na ten świat nie prosiłem. mam dosyć.

Gość gość
każdy musi bo nikt się nie rodzi z wyboru i nikt nie wie dlaczego się narodziliśmy ale tak już jest, możesz być o krok do wyzwolenia którego poszukują i poszukiwaly biliony ludzi na całym świecie, sztuka to umrzeć zanim się umrze i zdać sobie sprawę, że śmierć to iluzja

Gość gość
Słuchaj o jakim Ty otwartym umysle piszesz ? , tylko ograniczony umysłowo człowiek który idzie na łatwiznę popełnia samobójstwo by miec święty spokój .Własnie chce mi sie z ciebie śmiać bo ty sie uczyłes na Policjanta a słaby jak dziecko jesteś .Przestań pisac bzdury i ogarnij sie chłopie z takim podejsciem co masz dobrze że nie zostałes tym Policjantem bo niestety nie nadawałbyś się chyba ze tylko ulice zamiatać

Gość gość
samobójstwo, co ci to da? Nic. Życie ma się jedno i każdy ma lepsze i gorsze chwile. Nic nie ma gorszego od śmierci. Skoro nie boisz sie unrzeć to możesz wszystko. Weź się spakuj, wyjedź np. do Tajlandji np stopem, przecież najwyżej zabijesz sie po drodze co za różnica gdzie, a może ci sie uda i będziesz mieszkał na plaży zarabiając na jedzenie wyrobem bizuterii z kokosów i miał wszysko w d***e. Zawsze to fajniej przed śmiercią zobaczyć błękitną lagunę, a może ci się odwidzi to samobójstwo.

Gość gość
jestem mloda mam dopiero 18 lat i nie dawno zmarl moj chlopak mial skonczone 19 lat zmarl 9 grudnia minionego roku w tragicznym wypadku pomimo tego ze tak bardzo chcial zyc ... lzy cisna mi sie do oczu... byl zapasnikiem w skali miedzynarodowej mial przed soba cale zycie a jednak ktos na gorze go do siebie zabral zostawil mnie , swoich rodzicow lecz poszedl do swojego brata.. jego rodzice stracili drugiego - ostatniego syna ! a ja najwspanalszego czlowieka!! wierze ze go spotkam jeszcze musze sie przytulic wyzalic !!! mam nadzieje ze ty tez przemyslisz to jeszcze bo co jesli naprawde sie tam spotamy ! takim jak ty bedzie wstyd !! i powinno im byc... BOZE W... ZYCIE ZABRALES A SAMOBUJCOM KARZESZ WYBIRAC p******* swiat..

Gość gość
zdrowy czlowiek zrobi wszystko zeby nie stracic zycia , a ktos , kto nie chce zyc - nie jest zdrowy na umysle :( potrzebujesz leczenia psychiatrycznego :(

Gość gość
ludzie przeczytają temat i potem klikną na następny szkoda życia dla wątpliwej chwili zainteresowania bandy półgłówków

Gość gość
23:31 wręcz przeciwnie, ograniczeni są tacy jak ty, do bólu przewidywalni, nauczeni reagować tak jak "się powinno", niczym tresowane psy, a nikt z was nic nie wie o życiu tylko same kłamstwa, jedno życie, twoja wiara, ok, ale otwarcie się do tego przyznaj

Gość gość
dzięki wszystkim. żegnajcie. nie spotkamy sie.

Gość gość
wiecie po co tu jesteście, aby "mu pomóc" ale nie dla niego, lecz dla siebie, aby kupić sobie dobre samopoczucie, aby żyć z myślą, że jesteście kimś lepszym niż inni, że teraz to bóg będzie po waszej stronie i pójdziecie do nieba jak go powstrzymacie, ot, maskarada przebierańców i nic więcej

Gość gość
Wiesz co o zyciu wiem więcej niz ci sie wydaję .Jesteś ograniczony miałczysz jak babcia taka chora że ci tak żle że sie zabijesz .Jak ktoś wyżej napisał idz na leczenie psychiatryczne bo zdrowy to Ty napewno nie jesteś chorutką masz główkę .Tylko tchórze sie zabijają

Gość gość
może w następnym wcieleniu, ty zdecydowałeś 🖐️

Gość gość
15 lutego powiesil sie moj kolega... pewnie nawet nie myslal ile osob go kochalo ile osob za nim teskni ile osob placze jakich mial wspanialych kupli ! tylko ze w jego przypadku to byl impuls, impuls ktory zrujnowal nam zycie .

Gość gość
nie myl mnie z nim, to ja pisałem o życiu i te inne wywody nie on ( ten, który się zabił )

Gość gość
Tu ci zle , a wiesz jak konczą samobójcy po drugiej stronie ??? Będziesz miał gorzej niż tu .Powodzenia jednego debila mniej bedzie

Gość gość
kto jest głupcem, on, bo taką podjął decyzję czy ty, bo się na niego wściekasz...

Gość gość
Jak chcesz się zabić to zrób to porzadnie , są tacy co warzywem do konca zycia sa to dopiero obciązenie i cierpienie dla innych jest

Gość gość
facet to zrobi. widzę to po jego wypowiedziach. coraz więcej ludzi tak kończy. dlaczego?

Gość gość
banda obłąkańców, nie jesteście zdrowsi niż on czy ja

Gość gość
Obłąkany to jest ten , który chce się zabić to nie ulega wątpliwości

Gość gość
Wiesz co ? to moze najpierw oddaj swoje organy czy narzady na przeszczepy dla ludzi ,ktorzy chca zyc ? Wtedy twoja smierc moze bedzie miala jakis sens ?

Fubu, no nie mówiłam o ludziach z wyższą świadomością czy wybranych, bo oni wiedzą o co chodzi i ich śmierć może być "naturalna" nawet jeśli zadają ją sobie sami w wybranym momencie.