Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia_skand

Kto sie zna na samochodach?

Polecane posty

Gość basia_skand

Hej! Robie prawo jazdy za granica i w szkole jazdy dostalam samochod ktory "sam jedzie" :P tak jakby sam przyspiesza kiedy na danym biegu nie dam wystarczajaco duzo gazu. To BMW X1 jesli dobrze pamietam. Chcialabym poszukac w internecie wskazowek na temat prawidlowego panowania nad tym samochodem, czuje ze on sie bardzo "wyrywa" czasami, a ja jako niedoswiadczony kierowca, chce jezdzic raczej powoli i czuc ze mam kontrole nad pojazdem. Nie wiem jak nazywa sie ta funkcja samochodu i ciezko mi znalezc dobre wskazowki. Prosze o pomoc w okresleniu nazwy tej funkcji

Gość basia_skand
pomozcie zanim temat zniknie ze strony :) prosze

Gość gość
prima aprylis był 2 dni temu :)

Gość basia_skand
nie no....prosze was, hehe to nie zaden prima aprilis :) k***a no :P jak w prima aprilis zdawalam test teoretyczny to moj chlopak mi nie wierzyl i kazal zdjecie robic dokumentu :P a teraz mi tu nie wierza. Serio pomozcie czy to sie nazwya jakos fachowo? wspomaganie sprzegla czy sterowania czy cos..no bo ja nie wiem nic na ten temat

Gość basia_skand
halo? nikt nie wie jak to sie nazywa?

Gość basia_skand
pomocy!! bede tu czekac az mi ktos da jakas wskazowke, moze ktos ma taki samochod?

Gość basia_skand
oo ewa :*

Gość basia_skand
nie, to nie tempomat :/

Gość gość
a co na to instruktor ? rozmawiałaś z nim ?

Gość gość
Ewa333333 czy ileś tam. ty jednak tępa jesteś. Tempomat - w Polsce rzadkość. tak to jest jak baba udaje, że na wszystkim się zna.

Gość basia_skand
wlasnie skupilam sie na jezdzie i probowalam to opanowac a potem jak jechalam do domu pociagiem to mnie naszlo, ze moglam spytac go jak to sie profecjonalnie nazywa, czemu ten samochod tak robi, ja tu moge jazdy cwiczyc prywatnie tylko musialabym znalesc ktoryt znajomy ma z takim czyms samochod bo na normalnym to bez sensu bo ja na tym konkretnym aucie bede miala egzamin a

Gość basia_skand
np jak kazal mi nawrocic to ja zwalnialam mocno na 2..tam do parunastu na godzine a samochod sam kontrolowal, tak jakby sam dodawal gazu - bardzo zle mi sie z tym jechalo bo wydawalo mi sie ze nie panuje nad autem. aha i hamulec jest niezwykle czuly w tym samochodzie, przy dluzszym postoju silnik sam sie wylacza i potem wlacza kiedy probuje dodac gazu

Gość basia_skand
up

Gość basia_skand
up up

Gość basia_skand
pomocy