Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkaaaline

Kupić ten wózek czy zainwestować w lepszy?

Polecane posty

Gość mikkaaaline

Chodzi o model Twing, ostatnio namnożyło się tego u mnie w mieście i przejrzałam all, widziałam go w sklepie, ale nie znam sie na tym i nie wiem, co jest przydatne, a co nie. Słyszalam, ze ważne są skrętne i pompowane koła, spora gondola, łatwość podbijania itp. Ten niby to posiada, ale może poszukać czegoś wśród Jedo, X lander, a może Mutsy?

Gość mikkaaaline
proszę wpisać na all "wózek Twing" i wyskoczy, bo nie mogę wrzucać linkow, wyskakuje mi, ze tresc zawiera spam

Gość gość
a co to jest "all" ?

Gość gość
sral ciemniaku nie wiesz co to all to spierdzielaj . Wózek jak wózek mi sie nie podoba ,ale jak tańszy jest to możesz kupić a potem zainwestować w lepszą lżejszą spacerówkę ,nosidełko od tego wózka wskazane jako bujak tylko w domu bo nie odważyłabym się wsadzić dziecka do tego w aucie .

Gość gość
za taka kase kupisz lepsze wozki, mi tez sie nie podoba.....

Gość gość
Nie wiem jak ten model akurat ale z tej samej firmy miałam wózek wielofunkcyjny i się rozleciał po pół roku. Na twoim miejscu bym poszukała czegoś sprawdzonego, choćby x-landera.

Gość gość
Wózek jak wózek. Ale jak nie mieszkasz w lesie to nie kupuj dmuchanych kół. Ja kupiłam i żałuję. Owszem, łatwo się prowadzi, ale do auta włożyć to masakra. No i ciężki jest.

zainwestuj lepiej w wozeczek 3w1 tylko z porzadnym fotelikiem, a nie jakis badziew bez atestow... u nas sprawdzil sie Quinny Speedi z fotelikiem z Maxi Cosi...

albo w graco evo 2w1! bardzo porządny wózek w sensownej cenie w standardzie a teraz dodatkowo opcja 2w1 jest w promocji :) więc jeszcze korzystniej. wiem z doświadczenia że na tym wózku się nie zawiedziesz :) jest swietny

Osobiście uważam że lepiej dołożyć do lepszego wózka niż później żałować i się męczyć. My wybraliśmy jane muum i jesteśmy mega zadowoleni. Tak dla niektórych to drogi wózek ale warto.

jesli gadacie o jane muum to jest serio swietny ja poprosilam rodzicow i mi dolozyli i jestem bardzo z niego zadowolona :)

Gość gość
ciekawe czemu ksiezna kate ma nieskrętne koła :)