Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jeszcze mama dziecka ktore chcialo jesc tylko suche bulki?

Polecane posty

Gość gość

:) jak u was? Postepy sa? Bo moj syn upodobal sobie tylko suchy chleb,bron boze posmarowany maslem I z jakimkolwiek dodatkiem. Ma 13 miesiecy,to chyba mniej wecej twoj byl w tym wieku?

Gość gość
Niestety bez zmian.Nie wiem już co robić:(

Gość gość
Nasza córka jadła kiełbasę lub suchy chleb, nawet bułek nie chciała. Zamiast np. herbatnika, chleb albo kiełbasa, To była masakra. Minęło jak zaczęłam Jej dawać np. jogurty z owocami, same owoce i przez jakiś czas zero kanapek. Teraz ma 18 miesięcy i jedyne czego nie lubi to kapusty :) Teściowa mi powtarzała wtedy ciągle 'u mnie jak jedno jadło ser to drugie wędlinę i na odwrót, dzieciom się po prostu zmienia upodobanie do jedzenia bardzo często nie przejmuj się'. I faktycznie tak jest, jak je jabłka to mogła by kilogram dziennie, a po 2 tygodniach je już całkiem co innego, a jabłka nie tknie :) Tylko co prawda moja córka ****ardzo dużo :) Wszystko przejdzie z czasem.

Gość gość
Bardzo długo jadła tylko suchą kajzerką czasem nawet już taką ususzoną n abułkę tartą;-) Nidawno jej się odmieniło i je masło serki wędline. Ok 2 urodzin zmieniła gusta

Gość bkt
też tak miałam... jak odstawiłam miał 13 mc, ale zaczał pić mm, po ok 2 mc odrzucił mm całkowicie, sucha bułka, czasem banan, ewentualnie parę łyżek zupy... żadnych serków czy jogurtów... nic... tylko herbata malinowa... masakra... teraz ma 3 lata... szału dalej nie ma bo jest strasznym niejadkiem:( ale są postepy jakieś... mogę dokładnie wymienic co je i to jest straszne jak na 3 latka:/

Gość gość
moja córka miała taki okres w swoim życiu ( od ok. 13 mca) , że jadła praktycznie tylko gotowaną kukurydzę w kolbach , na zmianę z pomidorową z ryżem (w niewielkich ilościach) , masakra