Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał Niejaki

Wierzycie w miłość przez internet

Polecane posty

Gość Michał Niejaki

Jestem rozwiedzionym facetem koło 40-tki i poznałem 6 misięcy temu kogoś na portalu. Rozumimy się, jak nastolatki, ale nie wiem, czy mam się z tą osobą spotkać? Można wierzyć w taką miłość? Proszę o opisanie swoich doświadczeń. Michał

Gość gość
ale po co od razu miłość. Jesteś dojrzałym facetem , w dodatku po przejściach , więc spotkajcie się w realu , poznajcie , a dopiero później będziesz mógł nazywać to , co Was łączy :-)

Gość gość
zadajesz pytania jakbys mial 15 lat.sorry.

Gość gość
Przecież napisał , że rozumieją się jak nastolatki :-P

Gość gość
to zależy

Gość gość
w tym wieku to już chyba nie idzie się zakochać czego dowodem jest ten temat ale dlaczego się nie spotykać? nikt nie chce zostać sam fajnie jest mieć kogoś skoro się rozumiecie to super :). Przyjaźń przetrwa każdą miłość :), możecie się np. umówić na luźny związek przyjaźń plus seks :) jak pojawi się miłość to fajnie jak nie to trudno ale nie rezygnuj :).

Gość gość
Chlopie nie umawiaj sie na zaden seks ! Co to glupia rada wogóle . Jak chcesz ja blizej poznac to spotykajcie sie od czasu do czasu w zaleznosci od sytuacji i zdobywaj kobiete a nie od razu do wyrka ...

Można się zakochać i w tym wieku. Dlaczego nie? Tylko, że złe doświadczenia z przeszłości sprawiają iż nie reagujemy tak impulsywnie na nową znajomość jak kiedyś. Jesteśmy bardziej ostrożni i wyważeni w uczuciach. Ale, nigdy nie mów nigdy...:)

Gość gość
jak ona nastolatka- to bym odradzal :)

Gość gość
Glupie pytanie:P Poznac się można, ale w jako taka milosc która trwa przez neta nie wierze bo tak nie ma, jak można się zakochać w kims bez kontaktu fizycznego itp.;)

Gość oto dwa nagie miecze
przez posly wilk nie tyje

Nie, nie wierzę w miłość przez internet, jedynym wyjściem jest się spotkać a nei rozmawiać przez internet jak nastolatki i przekładać to nad realny kontakt z osobą.

Gość gość
ja akurat wierze....poznalam mojego meza przez internet i nie zaluje tego.warto sie spotkac a wtedy wszystko sie okaze...powodzenia

Gość Claudius T
Facet 40-letni to akurat musi mieć ogromne wzięcie w necie i to nawet wśród 10 lat młodszych kobiet. Taka prawda.

Gość gość
Ja nie wierzę. Można poznać kogoś w sieci, potem przenieść tę znajomość do realu i się zakochać, ale w żadne uczucia powstałe podczas znajomości internetowej nie wierzę. To złudzenie że się zna drugiego człowieka. Tu wszyscy kłamią.

Gość gość
albo chce sie byc z soba albo nie, a miłość jest dla nastolatkow