Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść na pierwszy raz do pani lekkich obyczajów?

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i niedawno upatrzyłem sobie jedną dziewczynę na roksie. Powiedzmy sobie szczerze. Nie umiem podrywać i nie mam szansy na stałą partnerkę. Jednak bardzo się waham, bo nie wiem, jakie będą wszystkie konsekwencje. A i ona wydaje mi się trochę podejrzana, bo bierze sporo mniej niż jej rówieśniczki, a i jest atrakcyjniejsza

Gość gość
wiesz co w tym wieku to bym się nie zastanawiał tylko wiedź o tym że musisz jej powiedzieć bo ona wie jak z takimi postępować a ty nie wiesz nic... może się zdarzyć że się spuścisz zanim do czegokolwiek dojdzie, na pierwszy raz sobie wybierz taką której jesteś pewien, ja bym wolał dopłacić a wiedzieć że się mną dobrze zajmie, droższa może mieć mniej klientów i przez to zawsze mniejsze szanse że coś złapiesz, seks tylko z gumką, możesz np podzwonić i się pytać czy można z dopłatą bez jak się zgodzi to dzwoń do następnej takiej co robi wszystko tylko z gumą.

Gość gość
A skąd bedzie wiedziedzial ze wszystko robi w gumce ? Seks z prostytutka zawsze moze nieśc jakies konsekwencje .Guma nie daje 100% zabezpieczenia .Wprawdzie maja obowiazek robic badania ,ale nie robia co miesiąc . Zdarzaja sie przypadki chorób wenerycznych a nawet hiva takze przemysl dobrze zanim zdecydujesz .

Gość gość
Przecież pisałem jak to sprawdzić dzwoni i się pyta czy można bez jak można to dzwoni do następnej, w tych czasach to i od zwykłej kobiety złapiesz bo wiele się puszcza na lewo i prawo a potem udają "grzeczne".

Gość gość
Zawsze marzyłem, żeby mój I raz był bez gumki. Myślałem, żeby założyć wcześniej swoją, rozciętą gumką. Potem ją podciągnął, tak, żeby tego nie widziała...

Gość gość
Dokładnie dziś to od przeciętnej kobiety można złapać więcej syfu

Gość Zuzanna Amelia ææ
Idz. Zadna konsekwencja nie bedzie bardziej destrukcyjna niz pozostawanie prawikiem z obsesja analu.

Gość AllG
Nie idź, zamiast tego weź tą kasę i zapisz się na jakieś zajęcia z przełamywania nieśmiałości, np. na misje socjalne. W dzisiejszych czasach wszystkiego się można nauczyć. x Mogą to być zajęcia z PUA, ale dla takiego prawiczka starego, to mogą być za wysokie progi. Tylko się zniechęcisz, przy np. podrywaniu w dzień. x D****** może być dobrym rozwiązaniem przejściowym, żeby poznać kobietę w sensie anatomicznym, ale to też potencjalna droga na manowce, bo możesz potem traktować to jako "łatwiznę". A nie oszukujmy się, d***** nie da C***ełnej gamy emocji, takich jak flirt i w efekcie miłość, które może dać Ci tylko kobieta. x Ja zajmuje się min. life coachingiem i miałem kilku klientów takich jak Ty. I wiesz co największym błędem jest pytanie się o takie sprawy kobiet, zamiast kompetentnych facetów. Kobieta nawet jak będzie chciała Ci pomóc, to tego nie zrobi dobrze. Przede wszystkim dlatego że "nie można być jednocześnie twórcą i tworzywem" że posłużę się cytatem z klasycznego filmu "Rejs" Po prostu One nie wiedzą jak to jest bo są "po drugiej stronie" tej "sztuki":) x Ja widzę na tym forum sporą ilość facetów, którzy pytają kobiety o to, co zrobić żeby w końcu zdobyć kobietę. I być może liczą na to że któraś z nich umówi się z nimi z litości. A uwierz mi to droga donikąd, x Jeśli chcesz to daj kontakt, może będziesz chciał skorzystać z moich usług. Niedługo odbędą się warsztaty z tzw. "misji socjalnych". Koszt nie duży, a być może już samo to, pozwoli Ci w końcu zdobyć PRAWDZIWĄ kobietę, a nie dziwkę.... pozdrawiam :)