Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaatty

bratowa chyba nie kocha własnego dziecka szok

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaatty

Eh popadlo sie bratu zakochal sie i ozenil kilka lat temu, niedawno bratowa urodzila ich pierwsza córkę i razem z mama uwazamy ze krzywdzi malenstwo. Wywodzimy sie z domu gdzie matka pilnowala ogniska domowego a ona karmila piersią TYLKO 6 miesięcy a teraz wraca do pracy ! Niecałe 7 mcy z malutka w domu a dla niej wazniejsze pieniądza? Co za czlowiek? Dzwonimy, tlumaczymy z mama sluchaj karm piersią to powiedziala nie wtrącaj sie a mi zależy na dobry tego niewinnego człowieka. Bo co za matka daje proszek zamiast cycusia a wraca do pracy? Luksusów sie jej chce, bo teraz faktycznie moze skromnie zyja ale od 1 do 1 starcza wiec czego chce eiecej? Czemu zostawia to dziecko? Oczywiscie daje jej sloiki ale to mozna jakoś znieść .

Gość gość
Dajcie biednej dziewczynie spokoj. Fatalnie trafila ze ma was za rodzine :/

Gość gość
Prowo

Gość la maciorra
Jesli to nie prowo to wspolczuje tej dziewczynie takiej tesciowej i szwagierki..

Gość gość
bardzo dobrze robi, jak nie chce to niech nie karmi piersia. Pieniadze tez sa potrzebne. I tutaj nie chodzo o zycie w luksusie.

Gość gość
i dobrze wam powiedziala wez sie z mamusia zajmijcie swoim zyciem

Współczuję Twojej bratowej ! Mając taką szwagierkę i teściową to nic - tylko w łeb sobie stuknąć :o Na miejscu tej wyrodnej matki opieprzyłabym Was tak że rpzez tydzień byście zbierali własną szczękę.

Gość foczka 44
Zaniepokojona chyba jej troche zazdroscisz, sama nie miałas odwadi tak zrobić czy z wygodnictwa poco do pracy isc mąż głupi niech charuje.Bratowa dobrze robi a dziecko to nie lalka z porcelanymoz kiedys dzieki temu szybciej poardzi sobie w zyciu.Jak mamusia nie bedzie latać za dzieckiem i wychowac na niedojde.

Gość zaniepokojonaaatty
Ok ok takie nowoczesne jestescie tez pewnie nie kochacie wlasnych dzieciatek skoro dobro wlasne przedkladacie na jego. Powiedzialam jej ze zawiodlysmy sie na niej jako czlowieku i jak moze byc taka patologiczna osoba to sie poplakala i poskarzyla bratu. Na szczęście brat jest po naszej stronie tylko ona jakas glupia widocznie

Gość gość
to jest prowokacja nie róbcie sobie wstydu i nie odpisujcie :O

Gość zaniepokojonaaatty
Tez bym pimyslala,ze to prowo ale niestety takie kobiety istnieją na prawde jak bratowa :(

Gość gość
E, słabe prowo.

Gość zaniepokojonaaatty
ja swojego synka karmilam 5 lat a do pracy nie pojde bo piastuje ognisko domowe

Gość gość
Zaniepokojona wystaw cyca p********a chojraka i popusc mleczora ze swojego obwislego wymiona jak cie to tak martwi.

Gość gość
Masz tak obwisle cyce ze az mi sie rzygac chce na sama mysl

Gość gość
zaniepokojona, wez se zrob sdama dziecko, a odczep sie od biednej bratowej. teraz sa takie czasu ze trzeba szybko wracac do pracy. a co ma czekac az ja zwolnia? i za co dziecko wykarmi? kupi pieluchy? pamietaj szczesliwa mama to szczesliwe dziecko

Gość Masakraa
Jak ja nie cierpię ludzi, którzy myślą,że mają prawo włazić w czyjeś życie z butami, bo uważają,że mają racje i tak dla kogoś będzie lepiej. Moja rada, zajmij się z mamą swoim życiem,a to jak bratowa wychowuje córkę to jej sprawa, jeśli robi coś źle to na pewno sama po pewnym czasie dojdzie do wniosku,że mogła robić inaczej. Chyba nie masz sama teściowej, bo gdybyś miała to nie wtrącałabyś się w czyjeś sprawy, bo wiedziałabyś jak to jest kiedy ktoś usiłuje ci mówić co masz robić.Dajcie sobie spokój.

Gość Masakraa
Jak ja nie cierpię ludzi, którzy myślą,że mają prawo włazić w czyjeś życie z butami, bo uważają,że mają racje i tak dla kogoś będzie lepiej. Moja rada, zajmij się z mamą swoim życiem,a to jak bratowa wychowuje córkę to jej sprawa, jeśli robi coś źle to na pewno sama po pewnym czasie dojdzie do wniosku,że mogła robić inaczej. Chyba nie masz sama teściowej, bo gdybyś miała to nie wtrącałabyś się w czyjeś sprawy, bo wiedziałabyś jak to jest kiedy ktoś usiłuje ci mówić co masz robić.Dajcie sobie spokój.

Gość zaniepokojonaaatty
Z tym cycem to podszyw! Karmilam 2lata teraz nie pracuje ale doskonale zajmuje sie domem, maz ma ugotowane,posprzątane,dziecko szczesliwe. A mi brata tez szkoda widać jak sie meczy- ostzegalysmu go aby się nie zenil ze to jakas karierowiczka studia ma i poprzewracao sie w głowie.brat przystojny po ojcu zaklad krawiecki dostanie teraz sie przyucza do biznesu wiec mudiala go omamić jakoś zaciągnąć do koza zbalamucic i sie zakochal ale teraz oczy otwiera widzi roznice zona ja a bratowa bidul,zaczal na obuady przychodzić a my mu mowimy zobacz pawel,co to za zona abys glodny chodzil hehe zaczeli się klocic

Gość gość
twoj brat powinien sie cieszyc, ze nie poslubil utrzymanki, ktora go kopnie w d**e jak znajdzie bogatszego. Dziewczyna chce zyc na poziomie. A co bedzie jak twoj brat straci prace? Za co wykarmia dziecko?

Gość gość
Nie chcialaby isc do pracy to byscie na nia psy wieszaly ze len i utrzymanka,chce pracowac to tez zle.zajmijcie sie swoim zyciem.nie kazdy ma aspiracje zeby cale zycie siedziec na d***e w domu

Gość gość
jak Cię tam martwi los bratanicy , to może w czasie kiedy jej mama będzie w pracy zaopiekuj się nią . Jestem pewna , że przy Tobie zazna wiele miłości :-P A tak na serio , fakt że matka nie chce dłużej karmić i piersią , i chce wrócić do pracy , nie oznacza że nie kocha swojego dziecka :-)

Gość gość
"maz ma ugotowane, posprzatane" - ja tez sprzatam i gotuje, ale nie dla meza, tylko dla calej naszej rodziny, czasem sprzata i gotuje maz :D

Gość zaniepokojonaaatty
Nie straci no zaklad krawiecki mieć będzie. Nie wiem skąd taka krnąbrna sie zrobila zawsze raczej posluszna byla,chyba ze grala aby przed oltarz zaciągnąć? Gdyby mama sie na niej piznala wcześniej to by slubu nie bylo i problemów tez nie- a tak przechytrzyla nas. Jak chciala welon do ślubu to ja wysmialysmy bo przecież sex byl,to jakoś nic nie powiedziala a teraz pyskuje. Moze wydaje jej sie ze będzie po ciuchu kase odkladac ale my jesteśmy w malym miasteczku, wszyscy nad powazaja kazdy każdego zna wiec i tak będziemy wiedzieć ile,zarabia.

Gość aaaaka
Od 1 do 1 . Boze ludzie! I co to za zycie? Bac sie czy bedzie mialo sie ostatniego na "sloiczek dla maluszka" czy na chleb czy na cokolwiek . Nasz kraj jest strasznie zacofany przez takich ludzi jak ty autorko postu . Jestesmy 100 lat za innymi krajami w europie i nadal bedizemy tak stac przez takie wlasnie poglady , to nie czasy kiedy kobieta siedziala z 10 dzieci w domu umazana , niezadbana . Nie chce dluzej karmic piersia niech nie karmi , chce isc do pracy super! Szkoda dziewczyny ze ma taka rodzine ;/ Przykro to Polska nie Holandia, Niemcy czy Anglia tu aby miec cos trzeba pracowac ciezko nie patrzac na to czy dziecko czy nie dziecko . A wy jesli chcecie zyc od 1 do 1 do sobie zyjcie i dajcie dziewczynie spokoj .

Gość zaniepokojonaaatty
A co ja sie będę cudzym dzieckiem zajmowac? Przecież ma matke! Ja mam swoje tylko zal mi jej

Gość gość
No to w niezla rodzinke sie wzenila.na jej miejscu namowilabym meza zeby sie z tego miasteczka wyprowadzic.

Gość zaniepokojonaaatty
Haha akurat brat ma tak wpojone ze zon moze mieć 10 a rodzine name Tata siostre 1 I trzeba szanować wiec nie wyprowadzi sie bo mu dobrze

Gość zaniepokojonaaatty
nie po matka ucuyla mnie gotowac,prac,prasowac,bym teraz miala syf w domu.a syf by byl jak bym do pracy poszla.a tak mam czas na ugotowanie obiadu,mezowi koszule wyprasuje,i moge spokojnie myslec o kolejnych dzieciach.