Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natanat

Napisała do mojego faceta, że go kocha :O

Polecane posty

Gość natanat

Mój facet miał już jedną wpadkę jeśli chodzi o kontakty z innymi kobietami, prawdopodobnie do niczego między nimi nie doszło, ale złapałam go na pisaniu z nią wiadomości, w których prawił jej komplementy takie, których nigdy z jego ust nie usłyszałam. Jestem osobą, która zawsze stara się dać drugą szansę i tak zrobiłam też w tym wypadku. Powiedziałam mu oczywiście, że będę go kontrolować do czasu, aż mu nie zaufam i nie przekonam się, że warto spędzić z nim kolejnych kilka lat (obecnie jesteśmy razem 3 lata, a oboje mamy po 21). Wczoraj wieczorem zasnęliśmy u mnie i na jego telefon zaczęły przychodzić wiadomości, które obudziły tylko mnie, on dalej spał. Zobaczyłam kto to, okazało się, że to wiadomości od kobiety, która mieszka obecnie w jednym z krajów arabskich, a poznali się w czasie jej przyjazdu do Polski. Mój facet pracuje w knajpie, tam też się poznali. Pisali ze sobą jakiś czas, nie miałam o tym pojęcia. Z tego, co udało mi się zrozumieć (pisali po angielsku) napisała, że go kocha i mogłaby zostawić dla niego swojego faceta. Napisała to kilka dni temu, a mój mężczyzna do tej pory o niczym mi nie powiedział. Jeśli mogę nazywać go dalej mężczyzną, bo zachowuje się dla mnie w tym momencie jak mały chłopiec. Co byście zrobiły na moim miejscu? Powiedzieć mu o wszystkim i zostawić, bo przecież ponownie nadszarpnął moje zaufanie, czy poczekać jeszcze jakiś czas?

co ci radze? odejsc bez slowa. jesli twoje slowa do niego nie trafily to moze twoje czyny do niego trafia.

Gość gość
na co chcesz czekac??? az zmarnujesz kolejne lata przy tym doopku??? kopnij go w d**e

Gość Selfie
Mysle, ze powinnas odejsc. Jesli mu powiesz dlaczego, to dasz mu szanse sie wytlumaczyc. Ja bym wyslala mu chyba list

a tak na marginesie, to takie wczesne zwiazki na ogol nie wytrzymuja proby czasu. w zyciu trzeba cos przezyc, miec jakies porownania. wyszalec sie, poprobowac roznych rzeczy i dopiero wtedy zaczac na powaznie zwiazek i wtedy z pelna odpowiedzialnoscia. u ciebie to juz teraz wyglada na to, ze facet sie zaczyna nudzic i chce przezyc cos nowego. chce jeszcze poza toba cos przezyc. nie wierze, ze sie zmieni bo ty tak chcesz. dalas mu druga szanse, trzeciej juz nie dalabym.

Gość kolejnadziewuszkabezszacunku
Hhahahaha i ty dalej z nim jesteś, po tej poprzedniej akcji?? hahahahahahahahahhahahaha no nie mogę, kolejna kretynka, skąd takie biorą powiedźcie mi ;)))

Gość gość
spał z nią na bank oblesny typ jesli po 3 latach juz musisz odbudowwywac zaufanie do tej mendy to co bedzie pozniej? szanuj sie kobieto i zostaw innym.

Gość gość
A we dwie nie możecie kochać się w jednym facecie i bzykać się z nim oddzielnie lub w trójkącie? Kobieto nie bądź taka samolubna.