Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszlybyscie do pracy na takich warunkach

Polecane posty

Gość gość

Czy wolalybyscie siedziec w domu. Praca na pol etatu jako pomoc ksiegowej, umowa zlecenie, wynagrodzenie 650 zl na reke z czego dojazd wyszedlby wam ok 300 zl i czasami trzeba byloby zostac dluzej niz 4 godz dziennie. W dodatku majac wyzsze kwalifikacje zawodowe niz wasz przelozony.

Gość gość
nie za 35ozł to bez sensu chyba że by mi się nudziło

Gość gość
Nie, nie poszlabym, bo ani czasowo ani finansowo by mi sie to nie oplacalo. Ale wszystko zalezy od tego jaka masz sytuacje oraz jak dlugo jestes bez pracy. Bo czasami dobrze sie gdzies zahaczyc, a w mieczy czasie szukac czegos innego.

Gość Selfie
Nie, dojazd jest zbyt drogi. Poza tym pol etatu biore wylacznie na warunkach 8-12h dziennie, ale przez 2-3 dni tygodniowo. Taka prace jak ta wzielabym wylacznie zdalnie. Ew. zaproponowalabym przelozonemu aby pokryl koszta przejazdow.

Gość gość
Jestem bez pracy rok (male dziecko w domu) i sie okropnie nudze. Sytuacja finansowa jest ok. Tylko nie wiem czy za 350 zl warto mi sie ruszac z domu i zostawiac dziecko z babcia.

Gość gość
tez bym nie wziela, chyba, ze wlasnie chodziloby o to, zeby sie gdzies zahaczyc i szukac dalej. dojazdy sa za drogie przy takich zarobkach, tak jak ktos pisal ewentualnie zdalnie.

Gość gość
a to z nudow bym na 100 % nie wziela, szkoda by mi bylo czasu z dzieckiem, a jak by mi sie nudzilo, to zostawilabym dziecko u babci i wyskoczyla na fitness albo na kawe z kumpela, a nie do roboty za 300 zl.

Gość gość
Wszystko zależy od twojej sytuacji zawodowej. Ale ponieważ nic lepszego nie znalazłaś, to chyba nie ma co wybrzydzać.

Nie wzięłabym. Wolałabym w tym czasie zająć się szukaniem innej pracy, albo stworzyć własną działalność, skoro mówisz, że masz wyższe kwalifikacje niż osoba u której miałabyś pracować. Powodzenia w szukaniu pracy ;)

Gość gość
na etat warto na zlecenie nie

Gość gość
Ja tez nie zostawilabym dziecka z babcia dla 350zl. Gdyby to jeszcze bylo na miejscu, bez takich kosztow dojazdu to moze tak, na jakis okres, ale w takiej sytuacji nie.

Gość gość
Jeśli tylko z nudów to nie, babcię angażować na pół dnia za 350 zł to kiepski interes. Jeśli długo szukałabyś pracy to co innego bo wtedy każde doświadczenie się liczy i warto byłoby dla wpisu w cv i doświadczenia to wziąć ale jak tak to chyba bym odpuściła. Jeszcze gdyby na rękę zostawało mi chociaż te 500 zł.

Gość gość
w życiu bym nie poszła za 300zł do roboty. Upodlenie

Gość gość
nie, na podobnych warunkach to mialam pierwsza prace w ksiegowosci, z tym ze bylam jeszcze na studiach a i godziny mialam lepsze- szlam do pracy 3 dni w tygodniu, wiec moglam miec 6 dniowy weekend dwa razy w miesiacu.

Gość gość
300 zł na dojazdy? zamierzasz helikopterem tam latać :P

Gość gość
jakim helikopterem? za 300 zl to masz jeden bak paliwa, ktory ci wystarczy na moze jakies 700 km, czyli wystarczy ze ma do pracy 15-20 km w jedna strone to bedzie dobrze jesli sie w tym zmiesci.

Gość gość
za 300zł godzic się na prace? Ludzie za darmo idzcie pracować!

Gość gość
za tyle to bym z łóżka nie wstała :P to jakies kpiny,żeby pracować za 300zł smieszne mam nadzieje,że to prowo