Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zielona kawa

Polecane posty

Gość gość

czy faktycznie wspomaga odchudzanie? Czy komuś to coś dało?

Gość gość
odchudzanie wspomaga herbata czerwona

Gość gość
odchudzanie wspomaga dobra dieta oczywiscie bogata dieta ....i ****** nie siedzenia i picie kawki czy herbatki i czekanie na cud ktory nigdy sie nie zdarzy:) trzeba sie ruszac i polecam cwiczenia aerobowe :)

Gość Kalemu ukracs krowa zle
cuda zdarzaja sie codziennie jak tego nie widzisz, jedes slepa/y

Gość gość
Podobno ,chociaż ja się nie odchudzam ale pije zieloną kawa ,yerba mate pomaga przy odchudzaniu

Gość szera
Moja koleżanka łykała tabletki IQGreen i podobno są bardzo skuteczne.Ja znalazłam www.iqgreen.pl z możliwością zapisania się na newslettera.Myślę że warto.

Gość gość
Znalazłam sporo pozytywnych opinii na temat IQGREEN.Dziewczyny które brały te tabletki bardzo je zachwalają .Podobno mają największą zawartość ekstraktu z zielonej kawy na polskim rynku.

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.

Gość gośćjak domownik
Pewnie „piękna24”. Widzę, że opanowałyście z Green Coffe800 monopol na jedyna legalna zieloną kawę. Inne produkty ją zawierającą, to już podróbki. Nie wiem dlaczego tylko „pijecie” do Iqgreen, pomimo że preparat ten bardzo mi pomógł schudnąć i zgodnie z ulotka informacyjna zawiera ekstrakt brazylijskiej zielonej kawy. Pewnie w nim kawa jest „podrabiana” bo pochodzi z Brazylii, naturalna i faktyczna pewnie pochodziłaby z Grenlandii. Oczywiście zgodnie z Waszą logika. I co ciekawe, w przypadku innego produktu na „S” który sprzedajcie na odchudzanie, możecie prowadzić kulturalna akcję reklamową, a tu wyjechaliście wiocha jak mało? Czyżbyście zmienili agencję reklamy? A może to inna agencja Wam prowadzi Green Coffee? Jeżeli tak to dajecie to też tym od „S”.... są znacznie bardziej profesjonalni, kulturalni i moim zdaniem lepiej wpływają na wizerunek i produktu i firmy. W sumie mi to pikuś, bo ja biorę Iqgreen, nie mniej jestem wyczulona na zagrywki tego rodzaju, które uważam za grę poniżej godności każdej szanującej się firmy

Gość DADADAla
A mi IQgreen bardzo pomógł, bo jak inaczej określic sytuację, gdy waga spadła o prawie 15 kg w 3 miesiące?