Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie ładne, proste zęby i czy dbacie o zgryz swoich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jestescie zadowolone z wyglądu swoich zębów? dbacie o to, nosiliście aparaty? tak samo o zęby waszych dzieci? Ja nosilam aparat dopiero jak dorosłam, po maturze poszłam do pracy zeby zarobić na aparat bo rodzice nie chcieli mi dać, chociaż biedni nie byli ;/ strasznie się męczyłam bo miałam kompleks na punkcie zębów, dopiero jak wyprostowalam czuję sie dobrze sama ze sobą. Dziwię się, ze niektórzy mają kasę, ale mają nadal krzywe. A jak wy na to patrzycie?

Gość gość
ja juz od dawana zebow nie mam :P

Gość gość
Nie mam, ugoru sa proste a na dole nie, wychowalam sie w czasach, gdy dentysci mieli to w powazaniu, powinni mi wtedy wyrwac po jednym zebie z kazdej strony i reszta bylaby prosta-bo mam za malo miejsca w ustach. Ale zyje z tym juz 30 lat i mam sie dobrze.

Gość matka natura to_kurwa
moje dzieci maja z natury proste zeby :P, :P, :P

Gość gość
Tak samo uszy, na skutek noszenia okularow od prawie niemowlecia, odstaja troche, to nie genetyka, bo w rodzinie wszyscy maja normalne uszyska :P No i z takimi krzywymi na dole zebami (akurat jak mowie, czy sie usmiecham widac tylko gore) znalazlam naprawde przystojnego meza, dla ktorego jestem najpiekniejsza mimo mankamentow.

Gość gość
Zęby krzywe na dole są mniej widoczne, gorzej na górze.

Gość gość
Mam proste zęby, ale moja córka ssie palec i nastawiam się psychicznie, że jak wyrosną jej stałe trzeba będzie brać kredyt na aparat ;) Niestety upominanie jej niewiele daje i w niektórych momentach dnia bezwiednie pakuje palec do buzi, mimo że jest już dużą dziewczynką. Tak więc mamusie nie wykluczajcie smoczków, bo po umiejętnym ich stosowaniu zęby u dzieci będą proste. Smoczek zawsze można wyrzucić a palca nie.:(