Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faforyzujecie swoje dzieci?

Polecane posty

Gość gość
23.48 Szypko pisałam i to pszes to!

Gość gość
mamuśki które bawią się w poliglotki, kuźwa jest temat to piszcie na temat a nie szukacie dziury w całym

Gość gość
No no nie tszeba sie źpieszyć bo jak sie człofiek źpieszy to sie diobeł cieszy no potem som takie rezóltaty i fstyd na całom kafeteriem. No ale rzeby mi to było ostatni ras!

Gość gość
23:54 ty tak nie wyskakój pszet orkiestrem i weś tesz do renki jakiś dobry słofnik to sobię sprafdzisz słofo "poliglotka" efentualnie "poliglota" bo raczej tfa edókacja ócierpiała i siem słabo oriętujesz f temacie.

Gość gość
a fykrztałcone mamuśki się bafiom i ofszem, bo majom jusz dość pisania f kułko o jednym- o tym jak dziecko szfagra i szfagierki jest faforyzowane a sonsiada nie jest ale było a bratofa też faforyzuje ale curka co nie była faforyzofana ma osiem fakultetóf a syn faforyzowany tylko pięć i f ogule do niczego się nie nadaje i fszytsko ma w cztereh literah

Gość gość
ale jaja napisałam w temacie nie czytając tytułu :D powinnam napisać, że piekę faworki tylko w tłusty czwartek i wtedy oboje jedzą do woli :P

Gość gość
gość z 00:02 następna polonistka za poprawki się bierze, tępaki nie umiejące pisać na temat