Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliessa

mój mąż został zgwałcony analnie

Polecane posty

Gość maliessa

I nie chce iść do lekarza. Pisałam tu wcześniej, ale jakieś nie wiadomo co skasowało temat. On nie chce do lekarza, nie chce jeść, a w środku w pupie ma otwartą ranę. To się samo nie zagoi. Nie wiem jak go zmusić do pójścia do lekarza. Jeszcze pupina cała sina, aż miejscami fioletowa. Koszmarny widok, nikomu nie życzę.

Gość gość
Widziałam że usunęli twój temat. Spróbuj przemówić mu do rozsądku. Musi szybko zrobićtest na HIV i do lekaża bo w ranę wda się zakażenie i będzie masakra. Rozumiem go ż nie chce iść na policję. Najzwyczajniej mu wstyd.

Gość gość
Ale on został zgwał/cony to jest karalne tak samo jak w przypadku kobiety no nie?

Gość gość
ku*** jestes chory czlowieku! ludzie pisza o powaznych problemach a Ty o swoim kuta*** idz sie lecz! ja nie wiem skad sie tacy ludzie biora?? obciełabym Ci cochones palancie ! autorko! a Ty musisz jakos wplynac na meza...zeby poszedl do lekarza i to zglosil...bo to nie sa przelewki..! a z tym HIv'em to nie spekulujcie ! niech zrobi test ale musialby miec naprawde mega pecha :( pozdro i trzmaj sie..a chociaz postaraj

Gość gość
Zamówcie prywatnie lekarza do domu chociaż .Obejrzy,moze jakis antybiotyk czy masc pomoże ... A calkiem bez pomocy maż nie moze zostac bo moze wdac sie jakiejś zakazenie ...

Gość gość
BUJDA NA MAXA

Gość gość
a jak to się stało...? tak ku przestrodze...

Gość gość
15:55-"obciełabym Ci cochones palancie"--co to jest cochones?

Gość gość
a sprawcy co nie zostaną ujęci?i pomoc psychologiczna?

Gość gość
w jaki sposob doszło do tego

Gość maliessa
On na pewno się nie zdecyduje tego zgłosić. O lekarzu też nie chce słyszeć. Od dwóh dni nic nie jadł. Tak sobie myślałam. Mam koleżnkę któa jest lekarzem ogólnym (internistą), moż onaa. Paręrazy korzystałam i zawsze była szybko i super wiedze miała. Mojemu bratu pomagała dwa razy, z czego raz w dosyćwstydliwej sprawie, i była bardzo taktowna. Więc może ona. Tylko że to kobieta. Nie wiem czy mąż się przełamie. Chyba z nią porozmawiam i poproszę o pomoc tak żeby mąż nie wiedział. A jak przyjedzie to moż we dwie go przekonamy. Ona ma super podejście do ludzi. Sprubuję chyba. A czy ktoświe czy taki test na hiv można robić anonimowo?

Gość gość
zapomnij o pomyśle z koleżanką-lekarzem.To nie jest dobry pomysł,przede wszystkich sama zgłoś się na wizytę do psychologa i poradz sie jak masz postępować w takiej sytuacji.testy na hiv oczywiscie mozna robić anonimowo

Gość gość
Myślę że twój mąż prędzej może dać się zbadać lekarzowi - kobiecie. Z prostej przyczyny- to mężczyzna zrobił mu krzywdę. Jeżli twoja koleżanka ma podejście do pacjenta to myślę że będzie ok. Co do testów to nie wiem, ale jeżli twoja koleżanka zgodzi się pomóc to jako lekarz będzie wiedziała.

Gość gość
ale ty możesz to zgłosić, to jest gw/ałt i pobicie

Gość gość
To jest dla faceta wielki dramat.Ale pamietaj przed podjęciem jakich kolwiek działań,poradz się u psychologa lub tez innej instytucji zajmującej się takimi problemami...Twój mąż tak szybko nie dojdzie do siebie,może zamknąć się juz na stałe.Zalezy też w jakich okolicznościach do tego doszło.Czy został pobity?

Gość maliessa
Koleżanka na razie jest w pracy, będzie dostępna dopiero wieczorem. Nie mówiłam o co chodzi, tylko że mam problem i potrzebuję pomocy. Oddzwoni ok19ej. Na ten test na hiv muszęgo namówić obowiązkowo. Wiem że ja mogę to zgłosić, ale on nie chce. Gdybym to zrobiła wbrew niemu i przyszdł by do niego ktośz policji to chyba najpierw by zatłukł policjanta a potem mnie. Nie mogę tu wystęowaćwbrew jego woli. Nie w takim przypadku. Nie wiem czy to dobry pomysł z tą koleżanką, ale coś muszę zrobić.

Gość maliessa
Poszedł z kolegami na piwo. Wypił trzy piwka a siekło go jak po litrze wóki. Koledzy zobaczyli że ma dość, wezwali taxi, on kiepsko się czuł i wyszedł na dwór czekaćna taksówkę. Jakiś dwóch obcych facetó wciągnęło go do opuszczonego budynku, to taka zaniedbana fabryczna dzielnica. A potem to mu zrobili. Musieli go bić bo ma aż fioletowe plecy, pośladki i uda. Myślę ż dali mu coś do. Tego piwa ż go tak zamroczyło. A potem czekali na okazję. S*******ny. Jakąś pomoc psychologiczną muszę znaleźć, bo on już mówi żebym go zostawiła, ż on jużnie jest męzczyzną, ze pewnie sięgo brzydzę. Wczoraj wieczorem jak mi powiedział co go spotkało, to płakał jak dziecko. Dla mnie to osobista tragedia.

Gość maliessa
To niestety nie prowo. A chamskie to takie komentarze są. Ale prostaków i degeneratów, takich jak ci co skrzywdzili mojego męża , w tym kraju jak widać nie brakuje. I ty się chyba z nimi w pełni identyfikujesz.

Gość gość
ok,najpierw instytucja zajmująca sie dotyczącymi problemami,tam Tobie juz wszystko powiedzą jak masz dalej postępować.

Gość gość
Normalna reakcja po g****ie. Nie zazdroszczę ci, a zwłaszcza mężowi. Długo się będzie podnosić. Może to wrednie zabrzmi, ale o niechcianą ciążę przynajmniej nie musi się martwić.

Gość gość
On juz nie dojdzie do siebie...nie chcę Cię specjalnie straszyć ale On juz nie będzie sobą

Gość gość
A mi się wydaje, że on jest taki załamany bo jak go rżnęli to mu stanął wacek i miał wytrysk. Ból bólem ale w tyłku faceta jest prostata, której stymukacja prowadzi do wytrysku.

Gość gość
Pewnie to wyglądało jak w Pulp Fiction :D uh uh uh oh uh uh uh oh uh uh uh oh uh uh uh oh

dziwny zbieg okoliczności że NAGLE bodajże od wczoraj powstało z 5-10 tematów dotyczących g/w/a/ł/t/ó/w :o -zostalam zgwalcona psycholog powiedziala ze to moja wina co robic :o -kazda kobieta chce byc zgwalcona czy mam racje pechowiec.gif -zabawa w g/w/a/ł/t i dużooo więcej tematów o tej tematyce LUDZIE CZY WY NAPRAWDE NIE WIDZICIE ŻE TO JAKIŚ ZBOK ZAFIKSOWANY NA JEDNYM TEMACIE ? :O

Gość gość
dokładnie, na pewno się podniecił i to mu się spodobało i pewnie skowyrał jak go pocinali i miał orgazm i sądzi, że jest gejem i wyszła jego ukryta natura :o

Gość gość
Powiedz swojemu facetowi, że jak zarazi ciebie hivem, to już nie będzie tylko jego sprawa. Głupi burak, zgłoś to na policję, g**** jest ścigany z urzędu.

Gość gość
to północne hollywood :classic_cool:

Przepraszam za chamski komentarz ale nie mogę się powstrzymać bo z pewnością jest to prowo.Przynajmniej teraz wie jak to jest podczas anala i może się 2 razy zastanowi zanim sam będzie Ci chciał włożyć w tyłek :D