Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój problem życiowy nie wiem jaki zawód chcę wykonywać

Polecane posty

Gość gość

Interesuję się wieloma rzeczami takimi jak historia, medycyna (psychiatria i chirurgia), kraje skandynawskie, zarządzanie ludźmi, psychologia, coaching, uwielbiam czytać książki (biografie znanych osób i historyczne) etc etc ale nie mam pojęcia, w jakim kierunku zawodowym chciałabym iść. A studiuję kierunek biologiczny...To jest dla mnie ogromny problem, bo mam motywację do pracy, do uczenia się, uczę się aktualnie 3 języków obcych i chciałabym wysoko zajść. Chcę iść do coacha, ale zanim odłożę trochę pieniędzy na regularne sesje, to minie trochę czasu. Macie dla mnie jakieś rady, dojrzali ludzie pracujący nie tylko w celach zarobkowych, ale też dlatego, że lubicie to, co wykonujecie?

Gość Jasio Wedrowniczek
a ja jestem aktorem zagram kazda role,nawet prezydenta

Gość gość
Ktoś sensowny się wypowie? :)

Gość bez perspektywwwww
ja mam to samo. w czerwcu bronie magistra edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej, mam też skończone oligo, a tak naprawdę to ja nie wiem czy to jest to co chce robic w życiu.... sama nie wiem, mam lęk przed pracą w szkole czy przedszkolu, nie nadaje sie chyba do tego bo nauczyciel musi byc kreatywny, ciągle miec mnostwo pomysłów, nie bac się niczego, byc pewnym siebie.... a ja chyba taka nie jestem :O

Gość gość
Ja nie chciałabym pracować w szkole czy przedszkolu.. zupełnie nie moja bajka :)